« Život
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
SAVJETI

Kako uspješno održati novu vezu

Nova veza je uvijek uzbudljiva na početku, no što napraviti kad se leptirići u trbuhu smire i stvari polako počinju gubiti jarke boje ...

Nova je veza uvijek uzbudljiva na početku
Nova je veza uvijek uzbudljiva na početku (Shutterstock)
Više o

savjeti

,

veza

,

nova veza

Veza je na samom početku uvijek totalno uzbudljiva, nova, zanimljiva ... no, nakon nekog vremena svijet oko nas počinje gubiti te jarke boje koje je donijela zaljubljenost. Ipak, ako primjenite ove savjete, leptirići u trbuhu neće potpuno nestati.

Za početak, pustite novog partnera da diše, nemojte se truditi baš stalno biti uz njega/nju jer će to i vama i partneru biti mali šok. Svi volimo biti u centru pozornosti, no to može biti i kontraproduktivno i naporno. Uostalom, više ćete željeti jedno drugo ako manje vremena provodite zajedno. 

>> Kako znati hoće li ljubav potrajati >>

Riječi su super, no djela govore puno više. Radite na planovima, pokaite da ste u stanju napraviti ono što zamislite i partner sigurno neće izgubiti interes kad prođe početna zaljubljenost.

Ono što ne trebate raditi je nagovarati partnera da neke stvari radi na vaš način. Da, imate svoje navike, savjete roditelja i osoba koje cijenite, no to isto ima i partner. Ako se potrudite, napravit ćete sretan i zanimljiv novi miks starih rutina.

>> Kako prepoznati sjajnog ljubavnika već pri prvom seksu >>

Za kraj - nemojte otkriti sve. Ni o sebi, ni o partneru. Male tajne koje se otkrivaju s vremenom održavaju vezu uzbudljivom. 

05.11.2014. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh