« Seks
objavljeno prije 10 godina i 10 mjeseci
ZNALCI

Kako prepoznati sjajnog ljubavnika već pri prvom seksu

Već se u prvom susretu ispod plahti može ustanoviti kakav je ljubavnik novi partner, pa pročitajte savjete za prepoznavanje znalaca

Pravog znalca nije teško prepoznati
Pravog znalca nije teško prepoznati (Arhiva)
Više o

seks

,

oralni seks

,

orgazam

,

prvi seks

,

sjajan ljubavnik

Svi mi imamo nekog idealnog partnera u krevetu kojeg zamišljamo, no teško dolazimo do takvog. Kad su žene u pitanju, poželjne osobine novog partnera tvore jako dugu listu, ali većina stvari na njoj odnosi se na seks.

Neizbježna Tracey Cox je tijekom svoje karijere seksualnog terapeuta uočila i izdvojila šest glavnih vrlina idealnog muškarca ljubavnika koje se mogu uočiti već na prvom susretu među plahtama. 

Za početak, voli oralni seks i zna ga dobro pružati, što je jako važno ženama koje na taj način imaju garantirani orgazam. Ako ga partner odbija, šalje krivu poruku, jer pristajanjem na oralni seks pokazuje ženi da je potpuno prihvaća i da voli sve na njenom tijelu.

Ako još uz to nema prevelik ego i sluša upute koje mu žena daje, već se približio idealu prilično velikim koracima, jer jasno pokazuje da mu je stalo do njenog užitka i da ne misli da je popio svu mudrost ovog svijeta, ili da je bog seksa. 

Muškarci često vole govoriti o svojim seksualnim podvizima i vještinama, no takve rečenice tijekom prvog seksa sigurno neće naići na odobravanje partnerice, jer impliciraju uspoređivanje s prijašnjim partnericama i neku vrstu natjecanja, što je ženama odbojno. 

Ženama je teže stići do orgazma nego muškarcima, stoga pravi znalci pričekaju da žena doživi orgazam pa se nakon toga posvećuju svom užitku. Muškarac koji to propusti napraviti prvi put teško da će dobiti novu šansu, a onaj koji pokaže tu zrelost, ima velike izglede za nove seksualne avanture. 

Iskreni su komplimenti uvijek dobrodošli, a žene imaju šesto čulo za procjenu radi li se o riječima koje su došle iz srca. Znači, jednostavni kompliment osobnosti i izgleda daju velike šanse muškarcu za nastavak odnosa i veze.

Za kraj, naravno, dolazi ono poslije seksa ... ostane li u krevetu i mazi se s vama sve dok ne zaspe, pokazuje da se ne povlači emocionalno nakon seksa, što je jedna od glavnih karakteristika kvalitetnog ljubavnika i potencijalno vrlo dobrog partnera.

26.07.2013. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh