« Muškarci
objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec
SAVJETI

Kako uljepšati život partneru dobrim djelom

Budite dobra osoba i činite dobra djela, jer ćete se nakon njih osjećati odlično i zadovoljno, a pritom ćete i pomoći nekome

Usrećite dragu, a posljedično i sebe
Usrećite dragu, a posljedično i sebe (Shutterstock)
Više o

savjeti

,

muškarci

,

partner

,

dobra djela

Koliko ste puta bili dobar prijatelj koji je uletio s nečim kad je zatrebalo, bez obzira radilo se o nekoj usluzi ili samo slušanju? Koliko ste puta bili na raspolaganju kolegi s posla kad je trebalo uskočiti u pomoć ili sudjelovati na nekom kompleksnom projektu?

No, koliko ste puta u potpunosti raspoloživi kada vaš životni ili bračni partner zatreba jedno obično malo dobro djelo, a da bi mu uljepšalo dan. No, nije sve u tome da ste na raspolaganju i da ste voljni uskočiti kada zatreba, bitno je da razmišljate unaprijed, bitno je da poznajete svojeg partnera.

Samo priznanje, odnosno spoznaja koristi vašem životu kojeg nudi samo postojanje partnera u vašem životu dovoljno je da čak i čvrstu vezu dovede na jedan viši i kvalitetniji nivo. Ponekad je dovoljno samo reći i "Hvala" ili "Cijenim to što radiš".

Davanjem osobi koju volite do znanja da je primjećujete i da ste je svjesni svakog trenutna vašeg života jedno je od iznimno pozitivnih i dobrih dijela.

Zapitajte se također što osoba koju volite, vaš partner mrzi raditi, što mu smeta, od čega bježi. Primjerice uzmite kućanske poslove, kao što je tjedno čišćenje kupaonice, wc-a. Vašem je partneru, partnerici to mrsko raditi, ne voli to raditi. Radit će neke druge stvari, bilo koje druge stvari, samo da ne radi to.

Sve savjete pročitajte na portalu Gentleman.hr

11.04.2017. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh