« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca
SAVJETI :)

Kako se uspješno riješiti komaraca?

Ako vas stalno napadaju komarci, možete ih se riješiti i na prirodan način. Evo što vam u tome može pomoći

Riješite se komaraca
Riješite se komaraca (Arhiva)
Više o

savjeti

,

komarci

,

tjeranje komaraca

Komarci mogu svaki godišnji odmor u pakao, dovoljno je da samo padne malo kiše i evo opet njih u golemim količinama... a vi ste nemoćni?

Pa zapravo i niste, jer možete poslušati ove savjete i na taj način uspješno riješiti komarce u svojoj okolini.

Češnjak - češnjak ima nekoliko svojstava koja odbijaju komarce. Da biste isprobali ovu metodu, možete zgnječiti nekoliko režnjeva češnjaka, a zatim ih skuhati u vodi. Otopinu ulijte u bočicu s raspršivačem i raspršiti je po sobi, garaži itd. Komarci će u nekoliko minuta nestati, a miris češnjaka će također vrlo brzo ispariti pa se ne morate brinuti za to.

>> Kako se riješiti - komaraca >>

Menta - osim što ne vole ulje lavande, komarci ne vole ni miris mente. Svježu mentu ili ulje od mente stavite u svoj dom kako biste se riješili komaraca. Možete i posaditi samu biljku kako biste imali dugoročno rješenje protiv ovih insekata.

Pivo i alkohol - komarci ne podnose miris alkohola. Dovoljno je da u sobu stavite čašu piva ili nekog drugog alkohola pa će se komarci sami udaljiti, piše Apartment guide.

Talog kave - svatko od nas kod kuće ima kavu, a talog kave vam može pomoći da se riješite komaraca. Tamo gdje ima stajaće vode okuplja se veći broj komaraca, a sve što trebate je uliti talog kave u ustajalu vodu u svom okruženju. Jaja komaraca izronit će na površinu i uginuti jer nemaju kisika.

>> Kako izbaciti komarce iz svog vrta >>

Ulje lavande - komarci ne podnose miris ulja lavande pa to možete iskoristiti u svoju korist. Dovoljno je da rasprišite ulje lavande po domu, a možete ga nanijeti i na tijelo kako vas komarci ne bi ugrizli.

21.06.2021. 09:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    21.06.2021. 17:48
    sprej ili cimet
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh