« Život
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
SAVJETI

Kako se probuditi svjež i odmoran

Ako se želite buditi veseli i orni, pa i ostati u takvom raspoloženju tijekom cijelog dana, izbjegnite jutarnji stres dobrom pripremom večer prije

Zašto se ne bi probudili dobre volje?
Zašto se ne bi probudili dobre volje? (Arhiva)
Više o

buđenje

,

trikovi za buđenje

,

lako buđenje

Buđenje može biti i ključan period dana, jer ako se iz kreveta ne ustanete dobre volje, teško da će vam dan početi dobro, a još teže će dobro završiti. Kako se ne bi vrtjeli u zatvorenom krugu mrzovolje, napravite nešto za lijepo i ugodno buđenje i život će vam se brzo promijeniti na bolje.

Ako se probudte uz osjećaj zahvalnosti i ljubavi, pa recimo odmah poljubite partnera u krevetu i izrazite svoje veselje što je s vama, oboje ćete se bolje osjećati. 

>> Kako podnijeti rano buđenje i postati jutarnji tip >>

Nakon toga uživajte u malim i jednostavnim stvarima - prvoj jutarnjoj kavi, tišini, pogledu kroz prozor, okusu doručka ... bilo što. Kako? Tako što ćete večer prije pripremiti sve što vam ujutro treba, od odjeće do ključeva, pa neće biti stresa i nervoze.

>> Jednostavne metode za lagano ranojutarnje buđenje >>

Jutarnja tjelovježba jedan je od najučinkovitijih načina uklanjanja stresa. Naravno, ojačat ćete tijelo, no i mozak će vam odmah ujutro proraditi, tako da ćete dan započeti u punoj brzini i s priličnom količinom elana od endorfina koje će tijelo ispustiti nakon vježbanja.

I da, za kraj - svaki je dan novi početak. Ako tako gledate na svijet oko sebe, boje će biti ljepše, glazba ugodnija uhu, a ljudi bolje raspoloženi.

28.10.2014. 21:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh