« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
SAVJETI :)

Kako se gospodski napiti, a pritom ne debljati

gospoda se ne opijaju i nisu pijana, ona jednostavno uživaju u alkoholu i vesela su, pa evo nekoliko dobrih savjeta kako to i postići

Ako pijete, pijte pametno
Ako pijete, pijte pametno (DeviantArt)
Više o

piće

,

alkohol

,

pivski trbuh

,

alkoholna pića

,

debljanje

Pivski trbuh. Bućkica. Većina nas ili ima ili smo ga u jednom trenutku života imali. Naposljetku kakav je to muškarac koji nije prošao to iskustvo?

Navodno postoje odokativni stručnjaci koji u svega par sekundi mogu razlikovati pivski trbuh od onog "mesnog". Jednom sam čak dobio objašnjenje da je pivski trbuh više tekući i opušteniji od onog "mesnog". Naravno teško mi je povjerovati takvim zaključcima, no ono što znam, što je, i znanstveno, dokazano je da alkohol doista deblja.

Pritom se ne misli samo na pivo i sve njezine derivate, već i na ostatak tekućih užitaka tipa razni likeri, slatka pića, ali čak i njihove bezalkoholne inačice.

Postoji tako jedno čarobno mjesto na koje sam naišao prilikom istraživanja Interneta za raznim "muškim"sadržajima, a koje govori upravo o tematici kako se kvalitetno naroljati (sami si definirajte što je kvalitetno), a da pritom ne riskirate postojanost vašeg takozvanog "six-packa" ilitiga trbušnih pločica.

Na stranici Get Drunk Not Fat napravili su doista iscrpan vodič kroz većinu, američkih, ali i svjetski poznatih pića te napravili usporednu tablicu koja su to pića najbolje, a koja najgora za vašu popločenost.

Naravno, pomalo očekivano, najveći utjecaj na rast pivskog trbuha imaju upravo pive, što "masnija" to gora, no nije ni slučaj da razne "light" inačice, poput Bud Lighta budu upravo kategorizirane kao heavy pive za vaš pločice.

Više pročitajte na portalu Gentleman.hr

19.06.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh