« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
HE HE

Kako se držati novogodišnjih odluka

Novogodišnje odluke vrlo često ispare nakon nekoliko dana, pa evo par savjeta kako ih se držati i ispuniti postavljene ciljeve

Najčešće se donose odluke o početku vježbanja
Najčešće se donose odluke o početku vježbanja (Shutterstock)
Više o

novogodišnje odluke

,

odluke

,

životne odluke

Novogodišnje odluke najčešće ostaju mrtvo slovo u našoj glavi i od njihovog ispunjenja nema ništa, pa za početak odluke koje ste donijeli - zapišite. Neka budu na desktopu vašeg računala, ljepljivom papiriću ili na prvo stranici rokovnika, samo zapišite. Kad biste ih još razbili na niz manjih, dostižnih ciljeva, bila bi puno veća šansa da se i ostvare.

>> Novogodišnje odluke i kako ih se držati >>

Jednako tako, važno je da prilikom donošenja odluke budete precizni - napisati da želite zdravije živjeti može značiti svašta, no kad napišete točno kakve promjene mislite uvesti i na koji način, ispunjenje je na dohvat ruke.

>> Novogodišnje odluke za bolji seksualni život >>

Ništa manje važno nije niti naći vremena za ostvarivanje odluke, preciznije, ako odlučite vježbati, nađite termine i čvrsto ih se držite, a ako ćete vježbati kod kuće, neka raspored vježbanja bude zalijepljen na hladnjaku.

>> Novogodišnje odluke uz koje ćete biti u top formi >>

Naravno, najbolje ćete ostvariti svoje odluke ako imate podršku, pa zamolite partnera da vam se pridruži ako je to ikako moguće. Kad prestanete sumnjati u sebe i pronađete unutarnji mir, odluke ćete uspješno provesti ma kako teške one bile.

01.01.2015. 18:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh