« Seks
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
BEZ KOMPLEKSA

Novogodišnje odluke za bogatiji seksualni život

Početak jedne nove godine ujedno je prilika da odbacimo stari teret i dinamično krenemo u nove pobjede

Kakve novogodišnje odluke treba donijeti
Kakve novogodišnje odluke treba donijeti (Getty Images)
Više o

seks

,

oralni seks

,

veličina penisa

,

bolji seks

,

novogodišnje odluke

Dečki, prihvatite svoje spolovilo - prema nekim istraživanjima se svaki drugi muškarac boji da mu je penis mali, prevelik, tanak, debeo itd., a da za to nema nikakve potrebe. Naime, tehnikom i samopouzdanjem može se vrlo lako nadoknaditi fizički nedostatak.

Oralni seks uvijek i svugdje - malo tko je spreman priznati ali činjanica je da svi vole dati/primati oralno zadovoljstvo. Kako je riječ o kratkoj, jednostavnoj zabavi, u novoj 2013. ne treba se suzdržavati. Oralni seks može biti odličan ispušni ventil za nagomilani stres i brige.

Razgovor o seksualnim željama - nije baš zabavno, ali činjenica je bez bez otvorenog razgovora često nema ni dobrog seksa. To pogotovo vrijedi za neiskusne i višegodišnje parove koji ili nemaju iskustva ili im s vremenom splasnu trud i želja. Ako ne pitate partnera što zapravo voli, ostat ćete uskraćeni za mnoga uzbudljiva iskustva.

Volim te! - najjednostavnije riječi na svijetu koje je tako teško izreći, a tako lako zlorabiti. Čvrsto odlučite da nećete bez razloga partnera šarmirati lažnim obećanjima kako bi dobili ono što želite te da ćete, s druge strane, voljenoj osobi što češće govoriti i pokazivati koliko vam znači.

Nakon seksa nema spavanja - muškarci nisu ni svjesni koliko propuštaju kad nakon orgazma utonu u zimski san. Iako se nije potrebno upuštati u dubokoumne razgovore, poneki poljubac i maženje može imati jači utjecaj na bliskost nego sam spolni čin.

Više vremena za predigru - puno radite, rastrgani ste na sve strane, volite seks i onda to jednostavno obavite kad vam se pruži prilika - pogrešno! Brzinski seks može biti uzbudljiv, ali ipak je ljepše potpuno se prepustiti osjećaju i nešto duže uživati u nježnostima. Ugasite 2014. TV ili računalo 15 minuta ranije i provedite to vrijeme s voljenom u krevetu.

Vjernost iznad svega - nova osoba može djelovati privlačno i manje komplicirano, ali varanje je iskaz slabosti i vlastite nemogućnosti rješavanja problema u stalnoj vezi. Prijevare ujedno štete seksualnom životu jer oba partnera uglavnom znaju /slute da "nešto nije u redu" pa se ne mogu prepustiti jedan drugome. Uz malo truda i poštenja višegodišnji seks s partnerom može biti uzbudljiviji od avantura.

31.12.2013. 22:08:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh