« Seks
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
GOOOOD

Kako produžiti osjećaj ispunjenosti nakon orgazma

Nakon orgazma trebalo bi zadržati taj prekrasan osjećaj što dulje, evo kako to i napraviti

Kako što dulje biti u tom blaženom stanju
Kako što dulje biti u tom blaženom stanju (Arhiva)
Više o

čokolada

,

seks

,

najbolji seks

,

serotonin

,

užitak

,

oksitocin

,

menta

,

ispunjenost

Nakon orgazma bilo bi dobro pokušati zadržati taj osjećaj ispunjenosti što dulje, kako bismo što više uživali i dali tijelu mogućnost da bude u tom blaženom stanju barem još neko vrijeme. 

Kako bi to napravili, stručnjaci predlažu okupaciju svih čula koja bi onda nastojala dodatnim podražajima održati prekrasan osjećaj koji inače nestaje prilično brzo nakon orgazma. 

Stoga, krenimo s čulom dodira, koje je vrlo lako dodatno stimulirati jer su završeci živaca nakon orgazma hipersenzitivni, pa se preporučuje nježno maženje po cijelom tijelu, što će potaknuti daljnje izlučivanje oksitocina u mozgu. Posebno obratite pažnju na temperaturu, jer što je temperatura tijela viša, lakše se produžuje osjećaj uzbuđenja, pa se dobro ušuškajte zajedno.

Vid je tijekom seksa većinom nebitan, no nakon orgazma bilo bi dobro da u svjetiljci kraj kreveta imate žarulju boje breskve koja će davati meko svjetlo potrebno za zadržavanje atmosfere užitka. 

Sluh također nije nevažan, jer ako počnete šaptati partneru strasne riječi u lijevo uho, koje je u izravnoj vezi s desnom stranom mozga koja kontrolira emocije, atmosfera ostaje vruća.

Mirisi koji se šire sobom mogli bi puno pridonijeti atmosferi, pa zapalite mirisnu svijeću ili lampicu s eteričnim uljem lavande, čiji miris djeluje opuštajuće. Uz to, dobro onjušite partnera pri maženju, feromona kao u priči ...

Za kraj smo ostavili okus, a tu je glavna menta koja dokazano uzbuđuje muškarce, stoga nije loše imati pri ruci, recimo, sladoled tog okusa. Prelijte ga čokoladom koja potiče otpuštanje serotonina u mozgu i akcija se definitivno nastavlja.

26.04.2013. 23:03:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Roberto KavaLi
    27.04.2013. 02:27
    nishta novo... opshirnije @kama sutra
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh