« Muškarci
objavljeno prije 10 godina i 10 mjeseci
FEJKERICE

Kako prepoznati glumljeni orgazam?

Par fizičkih manifestacija uvijek prati orgazam kod žena, pa ako ih nema ... nema ni orgazma

Kako znati da vam prodaje maglu
Kako znati da vam prodaje maglu (Shutterstock)
Više o

orgazam

,

glumljeni orgazam

,

znakovi

Svi već dobro znamo da su istraživanja pokazala da čak 70 posto žena ponekad glumi orgazam, no usput su postavljene i ograde da to ne mora nužno značiti da je partner loš u krevetu, već postoje i drugi razlozi.

Primjerice, žene često tijekom seksa razmišljaju o izgledu svog tijela, višku kilograma i ostalim nedostacima koje misle da imaju, pa žele na taj način pokazati partneru da je sjajan ljubavnik, a ponekad su jednostavno umorne i žele što prije završiti priču i krenuti na spavanje. 

Kako muškarcima treba manje vremena da postignu orgazam, a ženama od 10 do 30 minuta, ponekad je gluma jedini izlaz ako žele da partner pomisli da su zajedno svršili. 

No, fejkani orgazam nije tako teško prepoznati, ma kako dobra glumica ležala pored vas, jer postoji nekoliko fizičkih manifestacija koje prate ženski orgazam, pa je lako zaključiti je li ih bilo ili nije.

Prvo, tjelesna temperatura raste kako se žena približava vrhuncu, pa ako nije ispustila ni kapljicu znoja, a vrišti kao da ste bog seksa, nešto tu ne štima. Uz to, ženama se mišići stegnu i grče tijekom orgazma, pa ako ne vidite gibanje trbušnih mišića, opet vam prodaje maglu.

Naravno, stišće se i vagina zajedno s maternicom, a za to trebate biti prilično oduzeti da baš ne osjetite. Iskusnije glumice pokušat će i to odglumiti, no ako ste doživjeli barem jedan pravi ženski orgazam, shvatit ćete o čemu se radi.


01.07.2013. 22:04:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh