« Muškarci
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
SAVJETI ...

Kako prepoznati da vas draga vara

Ako baš ne uletite dok je vaša draga u akciji s drugim, evo par savjeta kako shvatiti da se to zbiva

Draga ne zanovijeta? Oprez!
Draga ne zanovijeta? Oprez! (Arhiva)
Više o

bračna nevjera

,

žene

,

seks

,

nevjera

,

muškarci

,

varanje

,

predigra

,

znakovi

Savjeti koje ćemo vam prenijeti praktične su naravi, a komplilaciju su napravila dva čovjeka kojima je životni poziv upravo lov na nestašne žene - Christopher Paoletti, vlasnik Infidelity Investigationsa i Tony DeLorenzo, koautor knjige 28 znakova da vas žena vara.

Momci su se potrudili i saželi cijelu priču u pet, prema njihovom iskustu, nepogrešivih znakova koji će vam dati do znanja da je vaša druga odlučila potražiti toplinu u zagrljaju nekog drugog. Pa, krenim0...

1. Nema više predigre

O predigri je napisano na tone knjiga, i svakom muškarcu se prije ili kasnije ukaže velika tajna - žene je vole. Neke čak ne mogu bez nje niti pomisliti na seks. OK, tu i tamo se zalomi u nekom liftu, skladištu ili sličnom prostoru, no obično je to obavezan dio seksa. E sad, kad vaša draga najednom odmah kreće u akciju na prvi znak predigre, vrijeme je da pomislite: Hmmm, možda se ona samo hoće riješiti obaveze na brzaka? Ako se učestalo ponavlja, to je upravo to ....

2. Opisuje vam svoj dan u detalje ...

Ako na vaše kurtoazno pitanje kako je bilo na poslu danas krene bujica detalja, i tako dan za danom, trebate imati prilično začepljen nos da vam tu ne bi nešto gadno zasmrdilo. Dečki će, ako varaju, biti prilično samozatajni i odgovarati generalno, bez i jednog detalja koji bi ih mogao otkriti da lažu, no žene će minuciozno složiti priču i udaviti vas detaljima ...

3. ... kopajući pritom po torbi

Neverbalna komunikacija je 80% komunikacije ... Znači, obratite pažnju na znakove (za razliku od inače, kad gledate jedino kako bi upalili televizor ili zbrisali s frendovima na pivo) - ako draga kopa po torbi, drži ruke u džepovima, izbjegava pogled ... sve to znači da vam prodaje maglu. Stoga, otvorite lijene oči!

4. Smanjila je količinu SMSova/chatova na Fejsu

Koliko ste puta pitali dragu tko šalje poruke? Vjerojatno puno, no kako je na drugoj strani stalno najbolja frendica/sestra/kolegica, odustali ste ... I normalno vam je da draga hoda po kući s mobitelom i cereka se pišući nešto. No, kad to prestane, a ni Fejs je više ne privlači previše, vrijeme je da se zabrinete, jer je očito već istrošila prste na pisanje u trenucima kad vas nije bilo u blizini.

5. Prestalo je zanovijetanje

Kad joj prvi put prestane smetati dignuta daska ili zapišane pločice, dlake u umivaoniku i omiljene čarape pod stolom, gotovi ste ... Zašto? Pa, do sad se trudila odgojiti vas u muškarca kojeg se može trpiti u kući. No, kad hladno pređe preko ovakvih grijeha bez zanovijetanja, znači da je odustala ... Prevedeno, našla je drugog kojeg će odgojiti.

17.02.2014. 20:02:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    crni
    05.01.2017. 16:28
    Ova moja kaze da me voli malo... a kad treba popricat o problemu podivlja il svu krivicu svali na mdnd..ndma sta ne radim za nju da veza opstane..
    al vani me ne predstavlja kao svog dragog... doma je jedna osoba vani druga.. kad ju pitam dal ima drugog il bar u planu kaze da nema.... sta misliti???skriva mob..sve e pod siframa..kad pitam ko je ..nitko.... stalno na fb.. a tu je i dijete.... za svaku svadu sam ja ktiv...
    sts napraviti .. sta misliti...
  2. avatar
    Brcak
    04.05.2017. 21:37
    Lijepo razbijes joj mob laptop i sve ostale pametne uredjaje i onda joj lupis sakom od stol pa ce kad pišne malo u gace vidjet ko piša uspravno a ko cucne kad piski (provjereno rodjo ;)
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh