« Žene
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
DRAGA ...

Kako prepoznati da se muškarac zaljubio u vas

Na početku svake veze žene si postavljaju isto pitanje: je li muškarac zaljubljen ili mu je samo seks na pameti, pa evo znakova da je riječ o zaljubljenosti

Zaljubljenost je ženama važna
Zaljubljenost je ženama važna (Arhiva)
Više o

zaljubljenost

,

muškarci

Zaljubljenost je stanje koje žene obožavaju, jer ih čini kreativnijima i sretnijima, no ni s muškarcima situacija nije drugačija. Ipak, kod njih je manifestiranje takvog stanja nešto suzdržanije, pa se žene na početku nove veze često pitaju radi li se o zaljubljenosti ili samo želji za seksom.

>> Kako muškarci znaju da su zaljubljeni >>

Nije stoga loše otkriti neke znakove koji jasno pokazuju da je muškarac zaljubljen. Recimo, ako vam svako jutro i svaku večer stigne poruka od njega u kojoj želi lijep dan ili ugodnu noć, možete biti sigurni da mu je stalo do vas. 

Poziv u kojem on samo kaže "ja sam" na početku vrlo je znakovita - tako vam daje do znanja da se smatra dijelom vašeg života, a istovremeno i vas dijelom svoga.

>> Kako se zapravo muškarci zaljubljuju >>

Uz to, kad upoznate njegove prijatelje i svaka rečenica koja govori o budućnosti uključuje i vas, jasno je da planira ozbiljnu vezu s vama, a kad znate da je svaki petak i subotu slobodan samo za vas, možete biti sigurni - zaljubljen je preko ušiju.

 

03.01.2015. 20:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    silvija
    26.05.2015. 13:44
    kako se mogu zaljubiti u muškarca
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh