« Žene
objavljeno prije 6 godina i 9 mjeseci
HEH

Što je nemoguće promijeniti kod žena

Veze su dobre kad partneri imaju volje za kompromis, no postoje neke stvari koje se jednostavno ne trebate truditi promijeniti kod žena

Ženska prijateljstva nemojte ni pokušati mijenjati
Ženska prijateljstva nemojte ni pokušati mijenjati (Arhiva)
Više o

žene

,

veze

,

muškarci

,

promjene

,

kompromisi

Da, veze su sjajne kad su obje strane spremne na kompromis i potrebne promjene kako bi sve štimalo, no ipak ostaje par stvari koje jednostavno ne možete promijeniti kod svoje partnerice.

Štoviše, pokušaj mijenjanja najvjerojatnije će rezultirati činjenicom da više nećete biti njen partner, stoga zapamtite ovih par detalja, mogli bi vam spasiti vezu.

Za početak, nemojte ni za živu glavu pokušati objasniti partnerici kako biste željeli da se oblači. To jednostavno ne ide, žena ima svoj stil, promijenit će ga kada i ako ona to poželi, vi tu jednostavno nemate pravo glasa.

Naravno, prijateljice ne dirajte, osim eventualno kakvom zgodnom dosjetkom koja može imati mali skriveni žalac u sebi. No, shvatiti zašto je neka njena frendica danas najbolja na svijetu, a za dva dana lažljiva kučka nemojte ni pokušati. Klimnete glavom bez komentara i idete dalje.

Njena strana kreveta je njeno carstvo. Koliko god tamo bilo jastuka, čudnih deka, životinjica od pliša ili pravih, ne petljajte se u to. Uviđavno joj vratite sve što pređe na vašu stranu kreveta i nastavite spavati.

Ako imate imalo iskustva sa ženama, znat ćete da postoje stvari koje svaka od njih voli raditi i na taj se način opušta. Radi li se o sapunici, čitanju ženskih časopisa, satima na telefonu ili Fejsu s gore spomenutim frendicama, nije važno, važno je da joj njena mala zadovoljstva ne kvarite. Neće ni ona vaša.

Osim ako baš niste dizajner interijera s vrlo uspješnom firmom, ne miješajte se pretjerano u uređivanje životnog prostora. Neka te čudne lampe stoje gdje stoje, zavjese razmaknite ako ih baš ne volite gledati i budite fleksibilni. Ne dira ni ona vaš alat.

I, naravno, za kraj ostavljamo dvije stvari koje svaki muškarac treba imati zapisane u glavi od malih nogu - žene se spremaju svojim tempom, a cijene pamte selektivno, samo one koje su im važne. Ne pokušavajte to promijeniti.

02.01.2015. 21:23:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh