« Žene
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
BLINK BLINK

Pravila uspješnog flerta očima

Oči su glavni alat uspješnog početka flerta, štoviše, bez dobro odigranih pogleda od nastavka flerta neće biti ništa, pa evo par trikova koji uvijek pale

Oči moraju napraviti sav posao
Oči moraju napraviti sav posao (Shutterstock)
Više o

oči

,

flert

,

pogledi

,

uspješan flert

,

pravila flerta

Flert počinje i završava očima, ako niste znali, no početak je važniji, ipak. Zato, kad vidite da vas gleda muškarac koji vam se sviđa, kratko ga pogledajte i nasmijte se, dajući mu tako do znanja da ste ga primjetili i da mislite da je zanimljiv.

Ne ispuštajte ga iz vida, sljedećih pet do deset minuta pratite što radi krajičkom oka kako biste znali koliko često vas on gleda. Budite oprezni, nastavite se zabavljati sa svojim društvom, no ako vidite da vas je pogledao barem dva-tri puta, zeleno svjetlo je upaljeno.

Sljedeći puta kad netko u društvu kaže nešto smiješno, pogledajte ga usred smijeha, čisto da zna da je vama dobro, no i da vas on zanima.

Ako vam osmijeh bude uzvraćen, vrijeme je za ozbiljan pogled, dug, koncentriran u njegove oči, dulji od pet sekundi, uz lagani osmijeh koji izvija rubove usana, tek toliko da mu da do znanja da nema posla s nekim tko se ne zna igrati ....

Nakon toga ga ignorirajte desetak minuta i ponovno ga pogledajte s osmijehom ... ako nakon toga ne priđe, nije vrijedan vaše pažnje.

04.01.2015. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh