« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
SAVJETI

Kako ostati vitak bez dijeta i izgladnjivanja

Nekoliko savjeta koji uvijek dobro dođu jer su učinkoviti i jednostavni - kako zadržati liniju bez izgladnjivanja i dijeta

Ne morate se izgladnjivati
Ne morate se izgladnjivati (Shutterstock)
Više o

dijeta

,

savjeti

,

vitkost

,

vitka linija

,

izgladnjivanje

Kako zadržati liniju do koje ste došli mukotrpnim odricanjem od hrane i vježbanjem? Nije tako komplicirano ako slijedite neke savjete koji su jednostavni i učinkoviti, a neće vam oduzimati previše vremena.

Jutro započnite čašom obične vode s nekoliko kapljica limunovog soka. To će probuditi uspavani metabolizam, pomoći jetri da se oslobodi toksina i ubrzati topljenje masnih naslaga. 

>> Vitka linija bez stresa >>

Nakon toga slijedi doručak, koji treba biti pun dijetnih vlakana i proteina kako biste imali dovoljno energije tijekom cijelog jutra, a opet ostali dovoljno siti da vam ne padnu na pamet nezdrave grickalice do ručka. 

>> Fantastični koktel doručak za vitku liniju >>

Užina neka bude šaka badema ili drugog koštuničavog voća koje je puno omega-3 masnih kiselina - bit ćete siti, a usput će vam i mozak raditi bolje. Da ne zaboravimo, to će utjecati i na ljepotu vaše kože.

Tijekom dana nemojte zaboraviti piti vodu - dehidracija će vam se na početku činiti kao glad, pa vas može zbuniti i natjerati na obrok viška. Ako je ikako moguće, izložite se jutarnjem suncu (do podneva) jer to smanjuje depresiju, stres i briše želju za nezdravom hranom.

>> Najbolji savjeti za vitku liniju >>

S posla bi bilo dobro pješačiti, jer je već i 15 minuta hodanja dnevno izuzetno zdravo, a ručak neka bude uravnotežen i ne preobilan, kako ne biste preopteretili želudac.

Večera treba biti spremljena kod kuće, kako ne biste naručili neku brzu hranu, a pojedite je barem tri sata prije spavanja.

Za kraj, spavajte najmanje sedam sati, kako biste zdravim snom dali tijelu vremena za oporavak.

07.08.2014. 13:23:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh