« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
KAKO, STVARNO?

Kako muškarci pokazuju svoju ljubav

Muškarci su, navodno, suzdržaniji u pokazivanju ljubavi prema partnerici, no to zapravo nije istina - radi se samo o drugačijem načinu izražavanja

Djela, a ne riječi :)
Djela, a ne riječi :) (Arhiva)

Muškarce prati glas da ne znaju izraziti svoju ljubav prema partnerici, osim časnih iznimki, a upravo je to i najčešća ženska zamjerka muškarcima. No, je li to baš tako ili se ipak radi o nerazumijevanju suprotnog spola?

>> Kako muškarci pokazuju ljubav >>

Muškarci obično jesu suzdržani, no to ne znači nužno da im nije stalo nego da im je takva priroda - oni jednostavno ne grle i ljube svoje partnerice iz čistog mira kao dokaz ljubavi, već pribjegavaju drugim, praktičnijim metodama izražavanja ljubavi. 

>> Muški načini pokazivanja ljubavi >>

Snaga zaljubljenosti muškaca može se lako procijeniti po vremenu koje provodi s partnericom - u slučaju da se radi o većini slobodnog vremena, jasno je da vas voli. Muškarac u braku će, s druge strane, pomagati u kućanskim poslovima, preuzimati neke vaše obveze, inicirati slobodne aktivnosti i, naravno, inicirati vođenje ljubavi.

>> Pročitajte njegov govor tijela >>

Muškarci ljubav pokazuju jednostavno - djelima. Verbalno iskazivanje ljubavi im je slabija strana, no mali znaci pažnje govorit će bolje od tisuću riječi.

11.12.2014. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh