« Muškarci
objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci
DRAGA ...

Muški načini pokazivanja ljubavi

Filmovi nam i u ovom području života iskrivljuju stvarnost, jer ispada da je dovoljno da glavni junak kaže "volim te", što u stvarnom životu nije baš slučaj

Kako to muškarci pokazuju
Kako to muškarci pokazuju (FreeDigitalPhotos)
Više o

ljubav

,

žene

,

muškarci

,

poljupci

,

pokazivanje ljubavi

Muškarci i pokazivanje ljubavi nisu baš dva pojma koja se lako vežu, jer u većini filmova nakon duljeg natezanja glavni junak ispali "volim te" i baci glavnu junakinju u ekstazu. No, u stvarnom životu ženama ipak treba i više i češće ...

Neki muškarci imaju problema s izgovaranjem te dvije jednostavne riječi, jer im to stvara veliki pritisak, ali ipak postoje načini na koje izražavaju ljubav - možda svi nisu dovoljno transparentni, ali su tu.

Jedan od njih je i dugačak, strastven poljubac koji znači puno više od onoga što će reći prije ili poslije njega. Tu riječi stvarno nisu potrebne, jer će svaka žena prepoznati poljubac koji vrišti "volim te".

Još ako se nakon toga zagleda duboko u oči patnerice i ne očekuje da će odmah pasti seks, možete biti sigurni da vam je upravo izrazio ljubav, no na svoj način. 

Drugi čudan način je - slušanje partnerice. Muškarci nisu poznati kao pozorni slušači, ali ako vas vaš dragi sluša i kad ne govorite o nečemu što je njemu osobno zanimlijvo, pa još to i dokaže pamćenjem sitnica koje ste usputno spomenuli, ljubav je tu.

Za kraj, pratite ponašanje njegovih prijatelja. Ako vas prihvaćaju u ekipu, paze što i kako govore i ne dobacuju i zezaju vas - sigurno im je rekao da vas voli i da ste mu jako važni u životu.

05.01.2014. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh