« Muškarci
objavljeno prije 11 godina i 2 mjeseca
SAVJETI I METODE

Kako joj od prijatelja postati ljubavnik?

Od početka odnosa, žene vas svrstavaju pod ˝prijatelja˝ ili ˝dečka˝, i jednom kad ste kategorizirani promjena nije laka

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Dreamstime)
Više o

žene

,

muškarci

,

ljubavnik

,

prijatelj

Prije nego što pokušate pobjeći iz zone prijateljstva, razmislite: Postoji šansa da izgubite i prijateljstvo ako stvari ne krenu po planu. Ako već zauzima bitnu ulogu u vašem životu, možda biste trebali pronaći novu osobu, a nju zadržati kao prijateljicu koja vam u tome može pomoći.

Ako ste pak sigurni da to želite, dobra je stvar što ne morate koristiti različite trikove kako bi je bolje upoznali. Imate uvid u njene interese, te što očekuje od muškarca, a te informacije možete upotrijebiti u svoju korist.

1. Tretirajte ju kao ženu, ne kao prijatelja - možda je ne tretirate baš kao muškog prijatelja, ali odnos među vama je opušten, zapravo previše opušten. I dok to generalno nije loša situacija, ne ide vam u korist  s obzirom da postoji vrlo malo mogućnosti da se odnos među vama ˝zakuha˝. Stoga budite džentlmen češće, dajte joj povremene komplimente, te izbjegavajte očito ˝snimanje˝ drugih žena u njenoj prisutnosti. No sve u granicama normale, nemojte pretjerati.

2. Počnite flertati - sada kada je tretirate više kao ženu, a manje kao nekog od vaših prijatelja, uvedite malo flerta u vaš odnos. To naravno mora biti diskretno. Prelazak iz kategorije prijatelja do perverznjaka nije način. Počnite s jednostavnim stvarima: zadržite pogled duže nego inače i fokusirajte se više na nju tijekom razgovora. Odvojite više vremena da je nasmijete u smislu blagog zadirkivanja.

3. Prijeđite barijeru dodira - potaknite više fizičkih kontakata. Ključ je da je dodirujete svjesno kako bi kod nje proizveli pozitivne misli. Dodirnite njenu ruke tijekom razgovora, uklonite joj nešto iz kose, stavite joj ruku na rame dok čekate...mali potezi poput ovih mogu potaknuti intimnost koja joj se sviđa.

4. Upotrijebite svoje prijatelje - među vašim zajedničkim prijateljima, vjerojatno ima ljudi koji misle da biste vas dvoje bili dobar par. Iskoristite ih. Bilo bi dobro da su ženskog spola, jer muški nisu toliko vješti. Ohrabrite ih da kod vaše mete privuku pažnju na vaše atraktivne osobine. Zapamtite: u jednom trenutku vaša odabranica razmislit će jeste li potencijalan partner. Stoga, vaši saveznici potaknut će je da malo bolje obrati pažnju na vas. Osim toga mogu vam pružiti korisne informacije poput je li trenutno otvorena za vezu i dosađuje li se subotom navečer.

5. Ohrabrite je na spoj - zbog toga što se zaglavili u zoni prijatelja, niste sposobni spontano je pozvati na pravi spoj. Takav potez uostalom može uništiti status quo i preplašiti je. Zbog toga morate pronaći metode kako to učiniti prikriveno. Dobar način da jest da se družite tijekom zajedničkog hobija. To omogućuje da provedete neko vrijeme zajedno, a onda možda primijeti stvari koje su joj prije promakle. Odlazak na piće poslije može samo pojačati atmosferu spoja.

6. Promijenite nešto na sebi - takav potez mogao bi je ugodno iznenaditi i potaknuti romantične osjećaje. Stoga napravite pozitivne promjene poradi kojih će vas vidjeti u novom svjetlu. Nova frizura ili odjeća mogle bi joj zapeti za oko. Stav s više samopouzdanja mogao bi je potaknuti da ponovo razmisli u koju kategoriju spadate.

7. Učinite da vas poželi - ovi koraci samo su zagrijavanje. Slijedeći ih, navest ćete ju da razmisli i o drugim mogućnostima. Oni će vas dovesti na rub prijateljstva, no na vama je da prijeđete tu granicu. Prije ili kasnije, kao i u svim slučajevima zavođenja, morat ćete napraviti taj potez, nešto što ste trebali prvi put kad ste se upoznali.

17.03.2013. 13:11:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh