« Muškarci
objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci
HE HE

Kako izgledaju savršene ženske grudi?

Ženske grudi, ma kakve bile, uvijek će bez problema pronaći svog obožavatelja, to znamo, no kad se muškarci i žene slože oko jednog oblika ... taj je očito najbolji!

Savršene grudi su ...
Savršene grudi su ... (Screenshot)
Više o

grudi

,

ženske grudi

,

savršene grudi

Ženske grudi fasciniraju podjednako i muškarce i žene - muškarce iz očitog razloga, dok žene uglavnom zavide onima koje imaju grudi baš onakve kakve bi one same htjele.

Stoga, pronaći savršene grudi i nije toliko jednostavno kako se čini, jer svaki oblik i veličina ima velik broj obožavatelja, bilo da su velike ili male, ovakvog ili onakvog oblika.

No, zanimljivo istraživanje ipak je uspjelo odgovoriti na to teško pitanje, a ispitanici su bili žene, muškarci i - plastični kirurzi.

Nakon pregledavanja velikog broja fotografija, velika se većina ispitanika ipak odlučila za isti oblik grudi i proglasila ih savršenim - one poput Venere iz Milosa, slavnog kipa koji svojom bezvremenskom ljepotom fascinira već stoljećima.

Stoga, zapamtite - prirodne grudi uvijek su najbolje, bez obzira na to što vam pornići i žuta štampa gurala pod nos (kao i mi na naslovnoj fotki, uostalom ...).

30.07.2016. 20:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh