« Seks
objavljeno prije 10 godina
HE HE

Kako do više seksa - vodič za izbjegavanje izgovora

Dvije trećine žena seksa se samo jednom tjedno, a evo koji su razlozi i kako ih uspješno zaobići

Kako zaobići izgovore
Kako zaobići izgovore (Shutterstock)
Više o

seks

,

umor

,

glavobolja

,

ljutnja

,

najbolji seks

,

izgovori

,

neraspoloženost

Ako vam nedostaje seksa, najčešće je razlog neka isprika koja se ponavlja, pa evo nekoliko korisnih savjeta kako spriječiti da vam to stoji na putu. Recimo, umor je uobičajena isprika, no ako počnete lijegati ranije i vježbati, imat ćete i snage i volje za seks.

U dužim vezama često je problem neraspoloženost za seks, jer ste upali u rutinu pa i jedan i drugi zapravo izbjegavate igrice u krevetu. Što sad? Jednostavno, promijenite mjesto gdje se seksate i isprobajte pokoju novu pozu i neraspoloženost će nestati kao rukom odnesena. 

Glavobolja također spada među omiljene isprike, a vrlo često nije ni lažna. Ne zaboravite da tablete protiv bolova smanjuju želju za seksom, pa bi bilo dobro isprobati nadomjestke prehrani pune magnezija, čija je nestašica u organizmu čest uzrok glavobolja.

Uz sve navedeno, problem može biti i ljutnja zbog neriješenih odnosa u vezi ili problema izvan veze koji utječu na nju. Ako partneru date do znanja da će rješenje tog problema dovesti do više seksa ... vjerojatno će ih jako brzo riješiti.

25.04.2014. 23:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh