« Seks
objavljeno prije 10 godina
BOLJE :)

Kako se seksaju zaljubljeni muškarci

Prema ponašanju muškarca u krevetu može se lako zaključiti koliko je zaljubljen u vas, samo pratite ove male znakove

Pažljiv i strpljiv znači zaljubljen
Pažljiv i strpljiv znači zaljubljen (FreeDigitalPhotos)
Više o

zaljubljenost

,

seks

,

muškarci

Postoji li razlika između seksa sa zaljubljenim ili samo napaljenim muškarcem? Postoji, a vidi se u sitnim detaljima koji vam mogu puno značiti. Recimo, ako vas muškarac ljubi dugo i temeljito, po cijelom tijelu, to je jedan od jasnih znakova zaljubljenosti, jer su muškarcima poljupci vrlo intimna stvar.

Ako je muškarcu samo do seksa, a ne i do veze, predigra mu neće puno značiti niti će se zamarati time. S druge strane, ako je predigra dobra i duga, jasno je da tu ima nešto više od gole seksualne privlačnosti.

Možete se okladti da je muškarac zaljubljen u vas ako vas tijekom seksa, a i prije i poslije, ispituje odgovara li vam to što vam radi i što biste još željeli. Seks za zabavu sigurno ne uključuje takve razgovore.

Zaljubljen muškarac potrudit će se napraviti pravu atmosferu za seks, pa će spoj biti romantičan, pun sitnih detalja kojima će vam dati do znanja da mu je stalo do vas, u seksu će biti izuzetno pažljiv i strpljiv, a nakon njega opušten i prirodan, nastavit će se maziti i neće željeti otići. Tada ste sigurni da želi ozbiljnu vezu s vama. 

26.04.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh