« Seks
objavljeno prije 10 godina
EHH ...

Opasnosti u bračnom krevetu

Vjerovali ili ne, prosječni muškarac zapravo ima 11 erekcija dnevno, pa ne čudi da mlađi misle da je normalno seksati se više puta dnevno

Nije uvijek sve ružičasto
Nije uvijek sve ružičasto (Shutterstock)
Više o

brak

,

seks

,

veze

,

erekcija

,

orgazam

,

muškarci

Seks u braku zna biti sjajan, no nakon nekog vremena, kad iščezne početni žar, počinju problemi. Naime, na početku veze parovi se, ako imaju gdje, seksaju barem jednom dnevno, ali to se brzo mijenja.

Prosječan par u dvadesetima se seksa svakih jedan do tri dana, a oni između 30 i 50 godina padnu na dva puta tjedno. Nakon pedesete u najboljim slučajevima taj prosjek ispada manje od jednom tjedno. 

Nije samo učestalost problem, nego dolazi i do kvalitativnih razmimoilaženja. Naime, bez obzira na tvrdnje američkog urologa Harryja Fischa da prosječni muškarac ima 11 erekcija dnevno, sam seks do orgazma u prosjeku traje vrlo kratko.

Preciznije, 45 posto muškaraca doživi orgazam u roku od dvije minute od penetracije, dok većini žena treba barem pet do sedam minuta da dođu do orgazma, što znači da muškarci moraju ili misliti na punicu ili nastaviti sve dok partnerica ne svrši.

Stoga, najveća opasnost u krevetu nije učestalost, nego kvaliteta, tvrde stručnjaci i predlažu dužu predigru kako bi se ženi skratilo vrijeme potrebno za orgazam nakon penetracije.

24.04.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh