« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci
ZAPAMTITE :)

Jednostavna navika koja ubrzava mršavljenje

Skidanje viška kilograma nije jednostavno, dapače, a možda još i veći problem je održavanje dostignute kilaže - osim u slučaju kad primjenjujete ovaj jednostavan recept

Vaga vam treba postati najbolji prijatelj
Vaga vam treba postati najbolji prijatelj (Shutterstock)
Više o

mršavljenje

,

savjeti

,

vaganje

,

skidanje kilograma

Mršavljenje je mnogima prilično traumatično, pogotovo ako ne ide onako kako su si zamislili, no američki stručnjaci tvrde da postoji jednostavna navika koja će taj proces učinkovito ubrzati - vaganje svakoga jutra.

Ma koliko to vama izgledalo previše jednostavno, rezultati istraživanja pokazali da su osobe koje su se vagale svakoga jutra puno bolje održavale svoju težinu od onih koji vagu smatraju smrtnim neprijateljem. 

Naime, jutarnje vaganje najveći je broj ljudi, za početak, potaknulo da krenu na dijetu i smanje dnevni unos kalorija, a nakon toga su redovnim praćenjem kilograma ostali fokusirani na unos hrane i vježbanje.

Štoviše, kod njih je uočen najmanji postotak ljudi koji su bili žrtve jo-jo učinka, preciznije, uspješno su odolijevali napastima i nisu vratili izgubljene kilograme već par tjedana nakon završetka dijete. 

Stoga, iako smo sigurni da ste prokleli vagu već stotinu puta, dajte joj još jednu priliku - i to svakog jutra, i mogla bi vam lako postati najbolji prijatelj.

13.11.2016. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh