« Kazalište
objavljeno prije 6 godina i 1 mjesec
PREDSTAVE

Idi pa vidi u CeKaTeu

Kakve se političke igre kombiniraju u malom frizerskom salonu koji je upravo doživio ovrhu ispričat će vam vlasnica salona, njezina djelatnica te još niz lica iz društvene svakodnevice

Dođite pa vidite :)
Dođite pa vidite :) (CeKaTe)
Više o

Cekate

,

predstava

,

Idi pa vidi

Centar za kulturu Trešnjevka otvara svoja vrata komediji Ladislava Prežigala „Idi pa vidi" 18. ožujka s početkom u 19.30 sati. Predstava je u režiji Damira Mađarića, a igraju Mia Krajcar i Marija Kolb.

Kakve se političke igre kombiniraju u malom frizerskom salonu koji je upravo doživio ovrhu ispričat će vam vlasnica salona, njezina djelatnica te još niz lica iz društvene svakodnevice koja samo na prvi pogled izgledaju obično. 

Farsično-komediografski tekst Ladislava Prežigala "Idi pa vidi" govori o Hrvatskoj danas kroz prizmu dviju djelatnica istoimenog frizerskog salona. Dalija i Iris profesionalne frizerke u naponu životnih stremljenja bivaju ovrhovljene. Osiromašene, manje svojom, više krivnjom sustava u koji su uronjene rođenjem, odlučuju okrenuti novu stranicu i krenuti iz početka. Tu kreće priča u kojoj ćemo ih vidjeti kao vedre heroine u borbi za vlastitu egzistenciju. No u ovoj vrsti uslužne djelatnosti sve je jednostavno, bez klijenata nema egzistencije, rekao je redatelj Damir Mađarić. 

Cijena ulaznice je 50/40 kuna (s popustom za umirovljenike i studente), a

Cekate teatar s pet zvjezdica, u ovom mjesecu poklanja 3 puta po dvije ulaznice za predstavu.

15.03.2018. 10:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh