« Stand up
objavljeno prije 10 godina
LAUGH OUT PROUD

Humorom protiv homofobije i transfobije

Projektom se borimo protiv homofobije i transfobije najjačim mogućim oružjem - humorom, a cilj projekta je educirati javnost o LGBT zajednici kroz smijeh i u dobroj atmosferi

I smijeh može biti oružje
I smijeh može biti oružje (Studio Smijeha)
Više o

Studio smijeha

,

Laugh Out Proud

Promocija slobode, različitosti i prihvaćanja - Povodom obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv homofobije i transfobijeUdruga Studio Smijeha, Centar za građanske inicijative Poreč i Udruženje Standup.rs ponosno predstavljaju projekt "LAUGH OUT PROUD".

Projektom se borimo protiv homofobije i transfobije najjačim mogućim oružjem - humorom, a cilj projekta je educirati javnost o LGBT zajednici kroz smijeh i u dobroj atmosferi.

Projekt financira Horyou.com, akcijski orijentirana društvena mreža za opće dobro. U produkciji Tine Kadoić, snimljena su i dva najavna videa projekta:

U Zagrebu projekt podržava i Udruga Zagreb Pride.

PROGRAM za ZAGREB:

Comedy Club Studio Smijeha

18:00h - Projekcija dokumentarnog filma „Out There" (autor: Stephen Fry) upad besplatan.

20:30h - Stand-up comedy show "LAUGH OUT PROUD" (na engleskom jeziku) upad 50kn.

Nastupaju: Scott Capurro, Lara King, Marina Orsag

Hotpot Bar

23:00h - Afterparty „Dance Out Proud"

Scott Capurro (UK) - Scott je dobronamjeran i upravo zbog toga okružen dvoličnošću, ali i dalje ispituje svoje i tuđe granice jer je fizički hendikepiran i emotivno nestabilan. San Francisco Weekly opisao ga je kao: "komičara u najboljem mogućem smislu - izravnog, uvijek opreznog i urnebesnog!"  Scott je nastupio u Mrs. Doubtfire, gdje je bez problema odgumio homoseksualca.

Lara King (UK)  Zamislite da je Ellen DeGeneres susrela K.D.Lang i one su začele dijete ljubavi s Johnom Hegleyem, takva je Lara. Iako mislimo da su lezbijke. Ne i John Hegley, naravno. On je muškarac. Ultimativno je briljantna. I nadasve smiješna!

Marina Orsag (CRO) Cinizmom, ironijom i pojednostavljivanjem činjenica dovodi publiku do ekstaze smijeha. Ima metar i želju da naraste. Rođena je par dana nakon nove godine. U horoskopu Jarac, u podznaku Ovan. Dupli rogovi joj ne daju mira. 

Dokumentarni film "Out There" poznatog komičara Stephena Frya u kojem autor razmatra što to znači biti gay u različitim dijelovima svijeta.

"Dance Out Proud" after party u ritmovima 80-ih i trash 90-ih

12.05.2014. 12:14:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh