« Iza ogledala
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
GMO NAPADA

Hrana budućnosti zaglupljivat će čovječanstvo i činiti ga neplodnim

U 21. stoljeću većina parova neće moći imati djecu. Oni koji pak uspiju, dobit će mentalno zaostalo potomstvo

Hrana budućnosti zaglupljivat će čovječanstvo i činiti ga neplodnim
Hrana budućnosti zaglupljivat će čovječanstvo i činiti ga neplodnim (Shutterstock)
Više o

hrana

,

Bill Gates

,

neplodnost

,

GMO

,

zemlje trećeg svijeta

,

čovječanstvo

Naime, ruski znanstvenici proveli su eksperiment kojim su dokazali da je glavna svrha genetski modificiranih organizama, uz profit naravno i spriječavanje prokreacije sljedećih generacija sisavaca.

Ovo je efekt kojeg priželjkuje i osnivač Microsofta, Bill Gates, koji je započeo borbu protiv porasta svjetske populacije. Danas zajednica milijardera baca tzv. ˝GM bombe˝, zamaskirane kao dobrotvorne namjere, na afričke i azijske zemlje.

Početkom 1990-tih, Nikaragva, Meksiko i Filipini bili su zahvaćeni strašnom epidemijom, a znanstvenicima je trebalo vremena da otkriju izvor. Savršeno zdrave mlade žene pobacile bi tijekom drugog ili trećeg mjeseca trudnoće. Daljnji pokušaji začeća imali su iste rezultate, što je na koncu završavalo neplodnošću. Liječnici su bili zbunjeni. Jedina poveznica u svim slučajevima bilo je podvrgavanje masovnom cijepljenju protiv tetanusa koji je nadgledala Svjetska zdravstvena organizacija, a financirala Rockefellerova zaklada.

Bilo je teško ispitati iskrenosti njihovih namjera. Ipak, katolička udruga ˝Comite Pro Vida˝ sa sjedištem u Meksiku, odlučila je testirati cjepivo i pronašla nešto zapanjujuće. Ono je, naime, sadržavalo humani korionski gonadotropin, što je hormon trudnoće koji proizvodi posteljica. No kako je hormon mogao biti dio cjepiva? Daljnje analize šokirale su znanstvenike. Kombinacija agenta protiv tetanusa i HKG-a stimulira stvaranje antitijela koja kasnije sabotiraju trudnoću i ženu čine neplodnom. Drugim rječima, cjepivo je bilo prikriveni oblik abortusa.

Kada je urota Rockefellera i WHO-a otkrivena, GMO su nastavili tamo gdje su oni stali. Prije dvije godine, ista stvar koja se dogodila u Nikaragvi i Filipinima, dogodila se u Zimbabweu i Gvineji. Ovaj put, žene koje su snosile posljedice, konzumirale su konzervirani kukuruz. No epidemija neplodnosti u zemljama Trećeg svijeta nije se dogodila slučajno.

˝Javna je tajna da su svjetske sile, posebice SAD, Japan, Kanada i EU zabrinute deficitom prirodnih dobara. UN ima službeni dokument koji svjetsku populaciju dijeli na glavnu, srednju i sporednu grupu, gdje spadaju zemlje u razvoju. Posljednju, koja sadrži i najviše populacije, trebalo bi iskorijeniti poput korova˝, objašnjava sociologinja Irina Aliverova.

Jedan od mehanizama užasnog programa kojeg podržavaju Gates, Rockefeller i američka vlada otkrio je Mitch Hein, predsjednik biotehnološke kompanije Epicyte. On navodi kako su antitijela uzeta od žena s rijetkim stanjem, tzv. imunološkom neplodnošću. Geni su izolirani i putem metoda genetičkog inženjeringa umetnuti u genom normalnog sjemena kukuruza kojim se opskrbljuju zemlje Trećeg svijeta. Hein objašnjava što se dešava ljudima koji konzumiraju takav kukuruz. Generalno, antitijela se hvataju za površinu sperme, te znatno otežavaju njezinu pokretljivost.

˝Neplodnost u trećoj generaciji životinja koje su uzgajane na GM hrani znači kraj tih vrsta˝, dodaje Alexander Baranov s Instituta za biologiju. ˝Drugim rječima, GMO vodi do evolucijske smrti i degradacije vrsta.˝

21.05.2010. 13:00:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    ghf
    25.05.2010. 08:34
    nije to ništa, mill i belinda financiraju cjepivo koje se aktivira znojenjem:
    http://www.foxnews.com/scitech/2010/05/11/bill-gates-vaccine-human-sweat/
  2. avatar
    Tex
    27.05.2010. 23:20
    Ne vredi,jedino vraćanje prirodi. Ne može se verovati pohlepnim korporacijama koje nam nude proizvode u svojim mega marketima baš kao što se ne može verovati u to da su banke dobronamerne kako navode u reklamama a da ne pričam o "humanitarnom" radu mega bogataša.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh