« Iza ogledala
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
BIZARNO OTKRIĆE

"Montauk čudovište" pronađeno u Kanadi

Mještani malog gradića u Kanadi ostali su zaprepašteni nakon što je iz lokalnog jezera izvađeno tijelo bizarnog stvorenja koje su već nazvali drugim "Montauk čudovištem"

Više o

Kanada

,

čudovište

,

svjetski klupski prvak

Neobično stvorenje čije je tijelo gotovo u potpunosti prekriveno gustom dlakom pronašle su dvije medicinske sestre u gradu Kitchenuhmaykoosibu u Ontariju, dok su šetale psa.

Kako su objavile strane agencije, najprije je pas počeo njuškati po plićaku u jezeru, pa su i žene pokušale otkriti za čime pas traga, ali su ostale zaprepaštene kada je njihov pas počeo izvlačiti mrtvo čudovište.

Oko čudnog bića skupilo se mnoštvo ljudi koji su ga fotografirali i ispitivali medicinske sestre, a zatim otišli ostavljajući na plaži mrtvu životinju. Navodno, kasnije kada se nekoliko mještana vratilo tijelo čudovišta je nestalo.

Sada su stanovnici gradića u Kanadi počeli objavljivati fotografije čudnog stvorenja uz poruku kako je to bizarno biće prvi otkrio pas Sam.

Kako pišu mediji, tijelo stvorenja je pronađeno prvog tjedna ovog mjeseca. Mještani tvrde da životinja zgleda poput vidre, ima oštre zube, dlakava je, te pomalo podsjeća i na divlju svinju.

Mnogi blogeri ovo čudovište nazivaju drugim "Montaukom" s obzirom da podsjeća na stvorenje koje je 2008. godine pronađeno na plaži Montauk na Long Islandu. (sarajevo-x)

21.05.2010. 11:29:26
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh