« Kazalište
objavljeno prije 7 mjeseci i 11 dana
SJAJNO!

HNK prikazuje produkciju na YouTube kanalu 24sata

Od sutra na YouTube kanalu 24 sata od 20 sati tako možete gledati hit predstavu Tko pjeva zlo ne misli.

HNK ima super ideju
HNK ima super ideju (Arhiva)
Više o

HNK

,

YouTube

,

24 sata

Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu u suradnji s redakcijom 24 sata pokrenulo je jedinstven projekt u okviru kojega će svakodnevno biti prikazivane predstave Opere, Drame i Baleta, a nakon toga bit će dostupne za gledanje tijekom razdoblja borbe s koronavirusom. Gledateljima Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu, čitateljima 24 sata te najširoj javnosti.

limo pokazati vrhunske predstave i tako im u razdoblju izolacije ponuditi mogućnost uživanja u kvalitetnim umjetničkim djelima.

Od sutra na YouTube kanalu 24 sata od 20 sati tako možete gledati hit predstavu Tko pjeva zlo ne misli. Time će se otvoriti serijal predstava dostupnih svim gledateljima 24sata.hr i YouTube kanala 24sata kao i obožavateljima zagrebačkog HNK.

Tko pjeva zlo ne misli, koju je postavio redatelj Rene Medvešek, Anu Šafranek glumi Zrinka Cvitešić, u ulozi supruga joj Franje je Dušan Bućan. Tetu Minu glumi Ivana Boban, a u ulozi Gospona Fulira je Krešimir Mikić.

Iako je Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu zatvoreno za gledatelje od 12. ožujka ovim projektima želimo gledateljima i u njihovim domovima te u ovim specifičnim vremenima, omogućiti da ne izgube vezu s kazalištem.

17.03.2020. 17:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Biserka Zgomba
    18.03.2020. 23:50
    Redovito posjecujem kazalista i jako mi je drago da cu moci gledati predstave preko you tuba.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh