« Muškarci
objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec
UŽIVAJTE! :)

Gospodo, danas je - Steak and Blowjob Day!

Vaša dama pripremi vam najbolji odrezak na svijetu, može ga i naručiti u nekom BBQ restoranu, a nakon toga pruži vam najbolje oralno iskustvo na svijetu... i to je sve. Nije teško!

Dan posvećen muškarcima...
Dan posvećen muškarcima... (Arhiva)
Više o

oralni seks

,

muškarci

,

14. ožujka

,

odrezak

,

Steak and Blowjob Day

Imamo Valentinovo kad se svi raspekmeze oko poklona, oko ljubavi i svega romantičnog. Dan je to kada je ona najbitnija u našem životu (kao da drugih dana nije). No, što je s muškarcima? Kada je njihov dan? Što je njihov dana? Kako se obilježava njihov dan? Zašto baš ovaj dan? Odgovore pronađite u nastavku teksta.

Kada je njihov dan?

14. ožujka

Što je njihov dan?

Steak and Blowjob Day, za onih 6 koji nisu razumjeli to je Dan za odrezak i oralni seks (držimo se pristojnosti).

Evo i himne!

Kako se obilježava taj dan?

Sve je opisano u naslovu, ali za one kojima ni to nije jasno jedna od procedura može biti sljedeća: Vaša dama pripremi vam najbolji odrezak na svijetu, može ga i naručiti u nekom BBQ restoranu. Nakon toga pruži vam najbolje oralno iskustvo na svijetu. I to je to. Količina odnosno repeticija procedure isključivo ovisi o vašim psihofizičkim kapacitetima. Video vodič je pri dnu članka.

Zašto je pokrenuto ovo obilježavanje?

Zato što se mnogi muškarci moraju znatno potruditi da baš 14. veljače njihove bolje polovice budu skroz zadovoljne i sretne. Osim toga, Valentinovo je postalo jedan komercijalni događaj koji se bazira većinom na materijalnim dobrima. 15. ožujka stoga da je za muškarce, ne traži se puno, traži se samo malo nježnosti, malo ljubavi i malo pažnje. Bez poklona, bez šopinga.

Sve detalje zna ekipa s portala Gentleman.hr

14.03.2017. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh