« Putovanja
objavljeno prije 5 godina i 2 mjeseca
SAZNAJEMO

Girl Power za samosvjesne žene

Privatni spa za prijateljice, Ladies Day u saunama, mali slatki rituali, selfness vježbe za pozitivan početak dana, ples u vodi, neodoljiva večera - Mjesec žena u Termama Tuhelj, nikad nije bio atraktivniji

Posvetite se sebi
Posvetite se sebi (Terme Tuhelj)
Više o

Terme Tuhelj

,

sauna

,

Ladies Day

U svijetu u kojem dominiraju snaga, upornost, borba za moć i potreba za dokazivanjem, teško je osloboditi žensku energiju. Prvi preduvjet je da usporite i ponovo osvijestite žensku intuiciju, vaše šesto čulo koje je presudno u donošenju novih odluka. Nakon toga sve će ići lakše pa ćete pronaći vremena za neke rituale na koje ste posve zaboravili.

1. Više vremena provodite s prijateljicama

Zbog čega ne biste duge telefonske razgovore ili susrete na kavi s prijateljicama zamijenili s mini wellness odmorom? Kupanje u bazenu, ugodna toplina sauna, sunčanje na umjetnom suncu, manikura, pedikura ili maska za lice vratit će vam toliko potrebnu energiju. Želite li za svoje žensko društvo intimniji kutak, odaberite privatnu spa sobu i uživajte u mini masažama, opuštanju u whirpoolu i razgovoru do mile volje. Sve ovo nude vam Terme Tuhelj u  paketu Wellness za prijateljice u ožujku, mjesecu već tradicionalno posvećenom ženama.

2. Opuštajte se u sauni najmanje jednom mjesečno

Redoviti boravci u sauni pomlađuju kožu, poboljšavaju cirkulaciju, oslobađaju vas toksina i opuštaju pa ćete dnevne obaveze odraditi kao od šale. Jednom kada otkrijte blagodati sauna, ovaj ritual sigurno ćete uvrstiti u svoj tjedni raspored. U najvećem Svijetu sauna u Hrvatskoj, onom u Termama Tuhelj, svakog utorka od 18 do 22 sati saune su rezervirane samo za žene. Ladies Day je zabavniji povedete li najbolju prijateljicu.

3. Plivajte kad god možete

Jeste li već plesali u vodi? Ako niste vrijeme je da otkrijete ovu sjajnu zabavu koja će vam pomoći u oblikovanju tijela. Kilogrami se tope, a mišići pravilno oblikuju. Na Vodenom planetu Terma Tuhelj možete vježbati u bazenu kad god želite, sami ili u grupi, a aqua aerobica u poslijepodnevnim satima posebno je iskustvo, dok romantičarke neće propustiti noćno kupanje petkom i subotom.

4. Vježbajte barem deset minuta na dan

Posvetite se sebi, svojim potrebama i željama i zaboravite vanjski svijet. U tome će vam pomoći selfness filozofija, provjereni put do fizičke, emotivne i mentalne ravnoteže. U Termama Tuhelj naučite sve o zdravim napicima, posebno kreiranim selfness vježbama, tehnikama i ritualima na Danu za selfness svakog posljednjeg petka u mjesecu. Selfness ritual za pozitivan početak dana u trajanju od samo nekoliko minuta sigurno ćete nastaviti prakticirati kod kuće.

5. Jednom tjedno iziđite na ručak ili večeru

Vrijeme je da netko drugi razmišlja o kuhanju umjesto vas. Počastite se omiljenim jelom ili slasticom, probudite gurmanku u sebi... Volite li romantičnu atmosferu odaberite barokni Dvorac Mihanović. Najfinija vina i tradicionalna kuhinja "zapakirana" u moderno ruho pružit će vam pravo eno-gastro uzbuđenje, a u posebnom meniju možete uživati već u Tjednu restorana - od 15. do 24. ožujka.

Više na: http://www.terme-tuhelj.hr/

20.02.2019. 16:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh