« Stand up
objavljeno prije 2 godine i 9 mjeseci
FUCKUP NIGHTS

Fuckup Travel za kraj odlične prve sezone u Hrvatskoj

I ovoga puta vaši domaćini su Studio Smijeha i ProPuh koji će se i ovoga puta potruditi da večer provedemo kroz zabavu i druženje

Fuckup Travel na kraju prve sezone
Fuckup Travel na kraju prve sezone (Studio Smijeha)
Više o

Fuckup nights Zagreb

,

Fuckup Travel

Čast nam je najaviti sedmu, da da već sedmu večer posvećenu neuspjehu koja će se održati 04.07. u 20.30h na već poznatom mjestu, zagrebačkom comedy klubu Studiju Smijeha.

I ovoga puta vaši domaćini su Studio Smijeha i ProPuh koji će se i ovoga puta potruditi da večer provedemo kroz  zabavu i druženje.

Tema ovih Fuckup Nightsa je putovanje i svi za*ebi koji se na istima mogu desiti.

Sezona je godišnjih odmora i ukoliko niste jedni od onih koji su se već otisnuli na Jadran osigurajte si ulaznicu na vrijeme jer njihov je broj ograničen.

Kako neuspjeh postaje uspjeh

Dobra posjećenost, zadovoljni gosti i publika dokazuju da je projekt doista zaživio i da za ovakvim sadržajima doista ima potrebe.

Noći slavljenja neuspjeha održavaju se jednom mjesečno i svaki puta do sada interes je bio velik. U prosjeku večer posjeti do 100 gledatelja.

Zanimljive osobe iz javnog života i aktualna tematika zasigurno privlače Zagrepčane i Zagrepčanke na nešto drugačije i neuobičajeno.

Prostor u kojem se publika navikla smijati idealan je za opuštene razgovore na kojima se možete dobro nasmijati neuspjesima, a također i uživati u prekrasnom interijeru.

Dobro odabrani gosti govornici

Kroz dosadašnje Fuckup nights ugostili smo razne zanimljive osobe iz javnog života: Mile Kekin, Ivan Đikić, Miljenko Hajdarović, Lea Brezar, Aleksandra Kolarić, Dario Juričan...samo su neki od njih.

U srpnju će o svojim fuckupima s putovanja progovoriti:

  • Vedran Knežević, po zanimanju novinar, radio dugo godina u marketingu ali na kraju se pronašao u turizmu jer su mu putovanja oduvijek strast. Osim što radi u turističkoj agenciji na osmišljavanju novih putovanja uz to je i vodič po Hrvatskoj i ostatku planete.
  • Tihana Rajković ispred, ekonomistica koja mrzi ekonomiju pa se okrenula turizmu. Wannabe svašta nešto, uglavnom turistički vodič i zaljubljenica u putovanja.
  • Saša Turković, poduzetnik, svjetski putnik i rezident komičar Studija Smijeha
  • Tinka Kalajžić (tbc) svjetska putnica, fotografkinja

„Domaćice" večeri i ovoga puta bit će Marina Orsag naša najpoznatija stand up komičarka i Tamara Puhovski, osnivačica Pro Puha i također svjetska putnica.

Za one koji još nisu upoznati s projektom i pitaju se „Što je uopće „Fuckup nights" pokret?

Fuckup nights je globalni pokret nastao u Meksiku 2012. godine s namjerom javnog dijeljenja poslovnih neuspjeha. Stotine ljudi posjećuju ove događaje koji se odvijaju u gradovima diljem svijeta te na svakoj večeri gostuju tri do četiri govornika. Ovaj zabavan projekt zaživio je i u Zagrebu.

Fuckup Days

Kako bi postigli svoj cilj organiziramo i Fuckup Days - privatna događanja za tvrke i organizacije koje žele sa svojim zaposlenicima razgovarati o neuspjesima, učiti iz njih te organizirati vrlo originalni i koristan teambuilding te doprinosimo raspravi o uspjehu i neuspjehu.

Pridružite im se opet  u velikom broju i  podržite ne(uspjeh) zadnji puta ove sezone!

Ulaznice možete rezervirati/kupiti online putem web stranice www.studiosmijeha.hr ili putem telefona: 095 5103 129

Cijena ulaznice iznosi 40 kn

03.07.2017. 12:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh