Metro-portal.hr

objavljeno 03.07.2017. 12:01:00
FUCKUP NIGHTS

Fuckup Travel za kraj odlične prve sezone u Hrvatskoj

I ovoga puta vaši domaćini su Studio Smijeha i ProPuh koji će se i ovoga puta potruditi da večer provedemo kroz zabavu i druženje

Fuckup Travel na kraju prve sezone
Fuckup Travel na kraju prve sezone (Studio Smijeha)

Čast nam je najaviti sedmu, da da već sedmu večer posvećenu neuspjehu koja će se održati 04.07. u 20.30h na već poznatom mjestu, zagrebačkom comedy klubu Studiju Smijeha.

I ovoga puta vaši domaćini su Studio Smijeha i ProPuh koji će se i ovoga puta potruditi da večer provedemo kroz  zabavu i druženje.

Tema ovih Fuckup Nightsa je putovanje i svi za*ebi koji se na istima mogu desiti.

Sezona je godišnjih odmora i ukoliko niste jedni od onih koji su se već otisnuli na Jadran osigurajte si ulaznicu na vrijeme jer njihov je broj ograničen.

Kako neuspjeh postaje uspjeh

Dobra posjećenost, zadovoljni gosti i publika dokazuju da je projekt doista zaživio i da za ovakvim sadržajima doista ima potrebe.

Noći slavljenja neuspjeha održavaju se jednom mjesečno i svaki puta do sada interes je bio velik. U prosjeku večer posjeti do 100 gledatelja.

Zanimljive osobe iz javnog života i aktualna tematika zasigurno privlače Zagrepčane i Zagrepčanke na nešto drugačije i neuobičajeno.

Prostor u kojem se publika navikla smijati idealan je za opuštene razgovore na kojima se možete dobro nasmijati neuspjesima, a također i uživati u prekrasnom interijeru.

Dobro odabrani gosti govornici

Kroz dosadašnje Fuckup nights ugostili smo razne zanimljive osobe iz javnog života: Mile Kekin, Ivan Đikić, Miljenko Hajdarović, Lea Brezar, Aleksandra Kolarić, Dario Juričan...samo su neki od njih.

U srpnju će o svojim fuckupima s putovanja progovoriti:

  • Vedran Knežević, po zanimanju novinar, radio dugo godina u marketingu ali na kraju se pronašao u turizmu jer su mu putovanja oduvijek strast. Osim što radi u turističkoj agenciji na osmišljavanju novih putovanja uz to je i vodič po Hrvatskoj i ostatku planete.
  • Tihana Rajković ispred, ekonomistica koja mrzi ekonomiju pa se okrenula turizmu. Wannabe svašta nešto, uglavnom turistički vodič i zaljubljenica u putovanja.
  • Saša Turković, poduzetnik, svjetski putnik i rezident komičar Studija Smijeha
  • Tinka Kalajžić (tbc) svjetska putnica, fotografkinja

„Domaćice" večeri i ovoga puta bit će Marina Orsag naša najpoznatija stand up komičarka i Tamara Puhovski, osnivačica Pro Puha i također svjetska putnica.

Za one koji još nisu upoznati s projektom i pitaju se „Što je uopće „Fuckup nights" pokret?

Fuckup nights je globalni pokret nastao u Meksiku 2012. godine s namjerom javnog dijeljenja poslovnih neuspjeha. Stotine ljudi posjećuju ove događaje koji se odvijaju u gradovima diljem svijeta te na svakoj večeri gostuju tri do četiri govornika. Ovaj zabavan projekt zaživio je i u Zagrebu.

Fuckup Days

Kako bi postigli svoj cilj organiziramo i Fuckup Days - privatna događanja za tvrke i organizacije koje žele sa svojim zaposlenicima razgovarati o neuspjesima, učiti iz njih te organizirati vrlo originalni i koristan teambuilding te doprinosimo raspravi o uspjehu i neuspjehu.

Pridružite im se opet  u velikom broju i  podržite ne(uspjeh) zadnji puta ove sezone!

Ulaznice možete rezervirati/kupiti online putem web stranice www.studiosmijeha.hr ili putem telefona: 095 5103 129

Cijena ulaznice iznosi 40 kn

03.07.2017. 12:01:00
http://metro-portal.hr/fuckup-travel-za-kraj-odlicne-prve-sezone-u-hrvatskoj/105909/