« Hi-tech
objavljeno prije 5 godina i 6 mjeseci
GAMING

Fortnite za Android je stigao, evo kako ga instalirati na smartphone

Za razliku od većine igara za Android, Fortnite ima vlastiti program za instaliranje (installer) pa ju nećete naći u Googleovoj trgovini aplikacijama Play

Fortnite stigao na Android pametne telefone
Fortnite stigao na Android pametne telefone (Epic Games)
Više o

instalacija

,

Android

,

Fortnite

Fortnite je poharao svijet, tu dileme nema, a da će postati još popularniji je još sigurnije jer je upravo izašla inačica za Android pametne telefone.

Za razliku od većine igara za Android, Fortnite ima vlastiti program za instaliranje (installer) pa ju nećete naći u Googleovoj trgovini aplikacijama Play.

Dakle, instalacija se radi ovako:

Provjerite je li vaš mobitel kompatibilan - da ne bi uzalud pokušavali instalirati igricu koja se ne može igrati na vašem mobitelu, prvo provjerite jeste li kompatibilni na Epicovim web stranicama.

Preuzmite softver za instaliranje, a tek onda igru - prvo preuzmite Fortnite Installer, službeni APK pomoću kojeg ćete instalirati samu igru. Možda ćete morati isključiti pojedine posebne dozvole u postavkama za Android, koje inače priječe instalaciju softvera preuzetog izvan trgovine Play. Zatim se pripremite za nekoliko instanci preuzimanja, više no što ste vjerojatno navikli kad su aplikacije za Android u pitanju. Nakon toga trebali biste moći pokrenuti igru, logirati se u svoj korisnički račun i početi igrati.

UPOZORENJE!

Preuzmite igru isključivo s Epicove web stranice! 

Epic Games je jedini distributer igrice Fortnite za Android putem svoje web stranice, stoga nemojte trošiti vrijeme tražeći ga na Google Playu i drugim trgovinama. Ako slučajno ugledate neku takvu ponudu, možete biti sigurni da je riječ o prevari i zaobiđite te stranice jer ćete sigurno skinuti neki zlonamjerni program.

Uživajte!!

>> Pratite vijesti iz Hi Tech rubrike na Facebook stranici Hi Tech by Metro Portal >>

15.10.2018. 09:29:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Danijel
    05.07.2019. 15:40
    Kako ga instalirati
  2. avatar
    ILIJAX112
    04.10.2019. 09:13
    I
  3. avatar
    Sandi
    18.07.2020. 23:45
    Fortnite najjači
  4. avatar
    Darko
    15.10.2020. 09:31
    Fortnite i love
  5. avatar
    Jakov
    11.07.2023. 10:35
    Obožavam ovu igru
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh