« Iza ogledala
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci
BILO IM DOSADNO

Duhovi djece snimljeni u igri na lokalnom groblju

Pokazuje li ova fotografija duhove djece ili je samo riječ o photoshopu?

Duhovi djece snimljeni u igri na lokalnom groblju
Duhovi djece snimljeni u igri na lokalnom groblju (news.com.au)
Više o

djeca

,

Austrija

,

duhovi

,

groblje

Obitelj koja ju je snimila kune se da na groblju St. Mark u australskom gradu Pictonu nije bilo nikakve djece, što nameće pitanje tko ili što je na slici? Lokalna legenda kaže da se radi o djeci Davidu Shawu i Blanche Moon, koji su umrli u razmaku od 60 godina. Blanche je preminula 1886. kada su je prignječila kola na kojima se igrala s drugom djecom, a David je bio sin svećenika koji je 1946. umro od dječje paralize.

Renee Englih koja je snimila spornu fotografiju tvrdi kako je bila skeptična prije polaska u tzv. lov na duhove. "Stajali smo pored groblja i šalili se kako je ovo glupa ideja. Slikala sam i nisam pretjerano obraćala pažnju. Sigurna sam da u to doba tamo nikog nije bilo. No kada smo došli doma i pogledali fotografije, sva sam se naježila. Tu noć nisam mogla zaspati", prisjeća se Renee.

Lov na duhove, kao neku vrst turističke atrakcije započela je lokalna povjesničarka Liz Vincet, koja je tvrdila kako je Picton najukletiji australski grad. Nakon njene smrti prošle godine, posao su preuzeli muž i kćer.

27.01.2010. 20:08:25
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    delije
    03.11.2012. 16:56
    ovo nije realno
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh