« Iza ogledala
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
ŠTO JE TO?

Misteriozan NLO oblak viđen u Indoneziji

POGLEDAJTE VIDEO - Znanstvenici i dalje ne pronalaze logična objašnjenja za snimljene fenomene na nebu

Misteriozan NLO oblak viđen u Indoneziji
Misteriozan NLO oblak viđen u Indoneziji (YouTube)
Više o

NLO

,

misterij

,

oblak

Spektakularne ali i zabrinjavajuće snimke misterioznog oblaka koje su se pojavile na YouTubeu, osvježile su sjećanja na dosad neobjašnjen fenomen oblaka koji se periodično pojavljuje u svijetu.

Krajem prošle godine, misterij je viđen iznad Moskve, a prije nekoliko godina snimljen je u Indoneziji. Znanstvenici i dalje ne uspijevaju razjasniti radi li se o vanzemaljcima, vojnim eksperimentima, ili jednostavno čudu prirode.

Očevici tvrde da su 2006. iza takvog oblaka ugledali NLO iznad zračne luke u Chicagu. Lebdio je navodno na visini od 600 metara, a u jednom trenutku je nestao u daljini.

Meteorolozi nisu sigurni kako objasniti te čudne pojave na nebu, ali se trude pronaći rješenja koja će umiriti čovječanstvo. Tako za najnoviji slučaj u Indoneziji (video) tvrde da se radi o snimci oblaka nevremena snimljenoga pri neobičnom kutu sunčeve svjetlosti.

NLO u Moskvi mogao bi jednostavno biti neobičan skup oblaka, dok slučaj u Rumunjskoj tvori pijavica. Međutim, takve tvrdnje nisu dokazive i sumnja u postojanje NLO-a kod ljudi koji su svjedočili misterioznim oblacima ne jenjava.

 

27.01.2010. 07:26:18
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh