« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
SAVJETI

Detoksikacijska dijeta - riješite se sala s najkritičnijih mjesta

Struk, bedra, bokovi i stražnjica mete su ove specijalno osmišljene dijete koja bi trebala dati senzacionalne rezultate za samo dva tjedna

Centimetri odlaze sami
Centimetri odlaze sami (Shutterstock)
Više o

dijeta

,

salo

,

bokovi

,

bedra

,

najbolja dijeta

,

struk

,

detoksikacijska dijeta

,

Ann Louise Gitlleman

Salo na struku, bokovima i stražnjici muka su mnogih žena jer se najteže skida, a mnoge od njih imaju osjećaj kao da se baš tamo zalijepilo i ne želi nestati, bez obzira na kako rigoroznoj dijeti bile.

Tome je sada kraj, tvrdi nutricionistica Ann Louise Gittelman koja je problem locirala u jetri. Kako se u jetri talože mnoge štetne tvari, posljedica je smanjivanje njene moći otapanja masnoća, jedne od osnovnih funkcija jetre. 

>> Detoksikacija - osnovni princip dijeta >>

Najčešće jetru sami zagušimo toksinima iz hrane prepune loših masnoća, alkohola i lijekova, a alergije i stres dodatno pogoršavaju stvar, zajedno s pretjeranim lučenjem inzulina.

Detoksikacijska dijeta koju je Gittelman osmislila ubrzava mršavljenje i kontrolira lučenje hormona, pa bi posljedica prelaska na njen način prehrane trebao donijeti i zdravlje i vitku liniju.

>> Detoksikacijska hrana za ljepotu >>

Kako bi jetru očistili od toksina najbolje je iz prehrane izbaciti namirnice koje imaju štetno djelovanje na nju, što se od vas očekuje u prva dva tjedna dijete. Znači, s jelovnika nestaje kruh, mliječni proizvodi, žitarice, škrob, zobene pahuljice, kofein, gazirana pića, alkohol, šećer, ocat i masna hrana.

Što smijete jesti? Jaja, posno meso (puretina, piletina, junetina), riba, povrće bez škroba (brokula, kelj), a piti treba sok od brusnice. Obroke se priprema isključivo na lanenom ulju, a tjelovježba je i više nego preporučena.

>> Najbolji savjeti za detoksikaciju organizma >>

Dijeta ne zvuči pretjerano privlačno, no iskustva pokazuju da su rezultati senzacionalni - testirana grupa riješila se celulita i smanjila obujam struka za 20 centimetra, što je u najmanju ruku fantastično.

Isprobajte, što drugo reći.

20.10.2014. 13:24:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh