« Muškarci
objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci
HE HE

Činjenice koje niste znali o muškarcima

Vjerovali ili ne, i muškarci mogu proizvoditi mlijeko baš kao i žene, no ne bojte se, ne mogu njime nahraniti bebu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)
Više o

mlijeko

,

muškarci

,

G točka

,

najmanji penis

,

prolaktin

,

muška G točka

Muškarci i žene, vječna tema za usporedbu i nabrajanje razlika, kao da nisu vidljive odmah na prvu. Osim ovih, nazovimo ih površinskih, dokazano je da postoje velike razlike u načinu razmišljanja i rada mozga, no ima i nekih prilično čudnovatih zajedničkih točaka koje ne bismo očekivali.

Kad smo već kod točaka, evo jedne: G točka. Mitsko mjesto ženskog užitka našlo je svoje mjesto i u muškom tijelu, a radi se o prostati. Osim što oslobađa tekućinu koja štiti spermije i omogućava im preživljavanje, može se stimulirati sve do orgazma.

Prostata je inače žlijezda, velika otprilike kao i kesten, a stimulacija se vrši ili preko međice ili kroz anus.

Kada se već nalazimo na tom dijelu dijela, vrijedi spomenuti dvije zanimljive činjenice. Prva, najmanji penis na svijetu dugačak je 3.98 centimetara u opuštenom stanju, a izmjerena je i opuštena grdosija od 25.98 centimetara.

Druga je količina sperme koju muškaci izbace tijekom života - radi se o prilično impresivnoj brojci od 52 litre. Prosječna ejakulacija je oko pola čajne žlice, za vašu informaciju, tako da one scene iz pornića gdje se istaču litre na sve strane možete zaboraviti.

No, da se maknemo na sekundarna seksualna obilježja. Ženske su grudi predmet obožavanja gotovo svakog muškarca, a muške se prilično zanemaruju, iako i one, vjerovali ili ne, mogu davati mlijeko.

Da, muškarci imaju mliječne žlijezde i mogu proizvesti mlijeko, no prije nego što se veselo obratite dragom i obavijestite ga da od danas on doji, zapamtite da te količine nisu impresivne, dapače. Što je još gore, muškarci daju mlijeko samo kad imaju ozbiljnih zdravstvenih problema - težak poremećaj hormona, tumor na hipofizi, hormonska terapija za liječenje raka prostate, ekstremno gladovanje i uzimanje nekih lijekova za srce. 

Za kraj, ako vam se čini da vaš muškarac bolje podnosi sve traume i stresove modernog života pa ga zovete debelokošcem, znajte da ste u pravu. Muškarci imaju deblju kožu od žena, cijela 0.2 milimetra, pa se ona teže oštećuje i puca.

20.09.2013. 22:13:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh