« Iza ogledala
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
NA PRAGU ISTINE?

Area 51 - izlaze novi dokumenti o dolasku vanzemaljaca

Autor dugo najavljivanog dokumentarca "Area 51 Declassified" tvrdi da ima nove zanimljive spoznaje o kontroverznom području

Area 51
Area 51 (Wikipedia)
Više o

NLO

,

izvanzemaljci

,

teorije zavjere

,

Area 51

Peter Yost, producent dokumentarca "Area 51 Declassified", izjavio je za "National Geographic Channel" da je došao u posjed dosad tajnih vojnih dokumenata o kontroverznom području u Nevadi, piše InsideTV.

Nove spoznaje će iskoristiti za televizijsku seriju o "prvom kontaktu" koja će se početi prikazivati na proljeće te u još jednom televizijskom projektu o čijem sadržaju nije želio govoriti.

Gledatelji će tako po prvi puta čuti svjedočanstva radnika glasovite tajne vojne baze Air Forcea u Nevadi te vidjeti ekskluzivne snimke unutrašnjosti baze koju Amerikanci koriste za vojne eksperimente.

Prema službenom priopćenju ministarstva obrane "Area 51 kao takva ne postoji, već se radi o području Nellis-AFB-kompleksa koje se koristi za testiranje tehnologija i sustava koji su od velike važnosti za efikasnost američke vojke i sigurnost američkih građana".

"Vlada nam je na raspolaganje stavila više tisuća stranica donedavno tajnih dokumenata, fotografija i snimki. Provjerili smo ih i zaključili da su autentični. Prikazat ćemo nekoliko iznenađenja", najavio je Yost koji nije želio dati više informacija zbog ugovora s TV kućom.

National Geographic Channel pored "Area 51 Declassified" i navedenog tajnog projekta najavljuje i emisiju pod nazivom "Alien Invasion" koja će se baviti različitim scenarijima prvog kontakta čovječanstva s vanzemaljcima. 

07.01.2011. 07:18:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    donhuangenaro
    07.01.2011. 09:17
    ako gospodin ne završi u kanti za smeće i dođe do emitiranja, znači da se neće otkriti ništa što se već ne zna :-P
  2. avatar
    xena
    07.01.2011. 09:39
    nema on nista pametno, dokumente mu je dala vojska znaci da sigurno nema nista zanimljivo
  3. avatar
    dino
    07.01.2011. 17:49
    hahah, "sigurnost američkih građana", to uvijek naglašavaju u svim sranjima koja rade. čipovi zbog sigurnosti, skeneri zbog sigurnosti, ratovi miljama od SAD-a zbog sigurnosti, GMO zbog sigurnosti....
  4. avatar
    sandra
    14.09.2015. 09:57
    Opet se spominje area 51???Zasto sad,OPET???
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh