« Stand up
objavljeno prije 11 godina
SPEKTAKL

8 vrhunskih stand up komičara u Splitu

Ovaj vikend 31.05. i 01.06. od 21h u Cineplexxu Split City Center one stiže opaka stand up ekipa

Opako dobar stand up u Splitu
Opako dobar stand up u Splitu (Studio Smijeha)
Više o

Split

,

stand up komedija

,

Cineplexx

,

Split City Center One

U ovo vrijeme krize i negativnih misli osam komičara odlučilo je krenuti po lijepoj našoj i vikendima smijeha pomoći građanima, ovaj puta Splita, 

da na bar dva sata dnevno u potpunosti zaborave svoje brige. Ovaj vikend do suza nasmijat će Vas komičari iz Zagreba, Rijeke, Varaždina i Čakovca. Pa da ih predstavimo.

U petak 31.05. pred vas izlaze:

Tin Sedlar (ZG): Najmanji komičar na Balkanu, boji se svega što je više od 168 cm, voli sve što vole mladi (mali), voli se šaliti na svoj račun. Kao mali je bio mali, a kao veliki je opet mali. Hobi mu je pokazivanje osobne na ulazu u noćne klubove i pri kupnji alkohola. On je jednostavno mali čovjek s velikim srcem.

Goran Vugrinec (ZG): Obožava sarmu, ne voli kada ljudi s krive strane pišu smajlića. Ne boji se visine, ali strahuje od pada s iste. U slobodno vrijeme piše haiku prozu te protiv sebe igra potapanje brodova. Inspiraciju za fore pronalazi u telefonskom imeniku i vjeruje kako bio humorom mogao ubijati profesionalno. Ne razumije zašto ga nitko ne shvaća i jedini shvaća sve ostale.

Vlatko Štampar (ČK): Na pozornici je veći nego kad nije na pozornici. 1982. godine - slomio je gležanj na ilegalnom turniru u šahu. Iako se nije još ni rodio. Tako mu je propala baletna karijera u Bangladešu. Visok 2.06m, ima 120kg i boji se kukaca. Ali ne i bubamara. Voli reggae glazbu, čokoladno mlijeko i iransku underground metal scenu. Ne voli kemijske olovke i napudrane žene, a ni kemijske žene i napudrane olovke. Živi na visokoj nozi i za blagdane se ne voli oblačiti u žensku odjeću.

Domagoj Pintarić (ZG): Kako od živciranja i frustracija nasmijati druge? To ne zna ni Domagoj, ali mu to redovito uspijeva. Iako on sam tvrdi da kroz nastupe nastoji postići terapeutski učinak i izbjegava pravu terapiju, vjerojatno je bliže istini da je svjestan da je bolje smijati se no plakati nad svojim nevoljama. Sreća u nesreći je da ga nevolje zbilja vole.

U subotu 01.06. na pozornicu stižu:

Aleks Curać Šarić (RI): On je iz Rijeke. I studirao je u Zagrebu. Al sad više ne. Al ostao je živjet u Zagrebu. I lud si je malo i avangardan isto. I vidi patuljke po cesti. Crne. Gej. I ima frenda Kokija. Koki nikad nije vidio crnog gej patuljka. Ali Aleksovi prijatelji viđaju drugačije patuljke. Aleks i improvizira ful na pozornici.

Tihomir Paravina (ZG): Tihomir Paravina je komičar koji objašnjava svoje fore za razliku od mađioničara koji Vam nikad neće reći u čem je štos. Toliko dugo je za mikrofonom da bi trebao plaćati pretplatu. Služi se klavirom. Na pozornici. U nastupu. Htio bi imati dim mašinu da može nestati s pozornice. Tvrdi da se može "izgorit" i pod reflektorima isto kao pod suncem.

Marina Orsag (ZG): Jedina dama među njima svima? Nikako! Veliko tridesetčetverogodišnje dijete koje je svojim oštrim jezikom odmah uz bok svojim kolegama. Alergična je na grašak jer ga fakat ne voli. Ne želi velike sise samo da ih ima. Frizuru nema jer joj doma ne radi televizor. Ima astigmatizam u očima, tako da kad gleda vas ponekad mislite da gleda vas...i još nekoga. Visina: Senzori je ne osjete na ulazima.

Goran Furjan (VŽ): Mladi Varaždinec kojeg kad je prvi puta došao u Zagreb na open mic večer nitko ga ništa nije razumio, a onda je naučio hrvatski i počeo pobjeđivati na open micu. Komičar koji je toliko dlakav da ostali komičari po ljeti na plaži igraju pikado s ping pong lopticama s čičkom na njegovim prsima. Jednom su ga zbog dlakavosti i nerazumljivog narječja zatvorili čuvari ličkih medvjeda i odveli ga u planine.

Ulaznice su u pretprodaji u Cineplexxu po cijeni od: 40 kn za jedan dan / 60 kn za oba dana.

Vidimo se u Cineplexxu

28.05.2013. 15:37:49
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Edo
    29.05.2013. 00:41
    A gdje im je deveti - Kerum?
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh