« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 2 godine i 6 mjeseci
SAVJETI :)

7 savjeta kako početi skidati kile

Višak kilograma je nezgodna stvar, a još je veći problem kako ih skinuti... e, upravo iz toga razloga vam dajemo 7 dobrih

Kako uopće početi
Kako uopće početi (Arhiva)
Više o

mršavljenje

,

višak kilograma

,

savjeti

Mršavljenje je, barem većini ljudi, teška tlaka - kile se teško skidaju, a lako dobivaju. Naravno, svatko od nas zna jednu osobu koja može jesti sve i nema problema s viškom kila, no to je iznimka.

Dakle, da bi vam barem malo pomogli, evo par savjeta. Za početak, mršavljenje je svakako najvažnije odabrati održiv način za to, a ne brzinske dijete nakon kojih se kilogrami vraćaju.

Ukratko, evo što trebate raditi....

>> Male tajne uspješnog vježbanja za skidanje kilograma >>

Jedite zdrave masti u svakom obroku - jedenje hrane zbog koje ste dulje siti ključ je mršavljenja. Uz to, bitno je da vam prioritet budu zdrave masti.

Jedite zdrave žitarice - iako je keto dijeta trenutno jedna od popularnijih, dobro razmislite želite li iz prehrane izbaciti baš sve žitarice.

Povećajte unos povrća - umjesto da se koncentrirate na namirnice koje morate izbaciti da biste smršavjeli, koncentrirajte se na to da jedete više onih dobrih i zdravih, poput povrća koje ima jako malo kalorija.

>> 7 namirnica za skidanje kilograma >>

Više spavajte - mršavljenje se ne vrti samo oko toga koliko jedete i koliko vježbate. Količina sna također je bitan faktor.

Vodite dnevnik jedenja - lako je izgubiti se ako napamet pokušavate pratiti što sve jedete, stoga je lakše zapisivati i voditi dnevnik jedenja.

Započnite dan vodom - čak i ako niste među onima koji doručkuju, nekoliko čaša vode natašte može spriječiti prejedanje u nastavku dana.

>> Devet sportova za skidanje kilograma >>

Žvačite sporije - ako želite ubrzati mršavljenje, usporite žvakanje. Dokazano je da sporim jedenjem unosimo manje kalorija dok jedemo. 

18.10.2021. 18:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh