« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci
SAVJETI

Male tajne uspješnog vježbanja za skidanje kilograma

Kako skinuti kilograme i ući u odjeću koja vam već godinama visi besposleno u ormaru saznajte u par korisnih savjeta

Za mršavljenje se treba dobro oznojiti
Za mršavljenje se treba dobro oznojiti (Arhiva)
Više o

vježbanje

,

mršavljenje

,

vježbe za mršavljenje

,

skidanje kilograma

Svi mi imamo pokoji komad odjeće koji uvijek pogledamo kad otvorimo ormar, tužno uzdahnemo, pogladimo ga i spremimo još dublje u ormar, uvjereni da ga nikad više nećemo obući u životu.

E, pa stručnjaci za vježbanje i tesanje linije holivudskih zvijezda upravo takve komade koriste kao inspiraciju i motivaciju za vježbanje, a njima i prilagođavaju vježbe. Prvo se ustanovi gdje ste to sve nakupili višak kilograma, a zatim se napravi set vježbi koje će stvar dovesti do savršenstva.

Naravno, ne morate biti holivudska zvijezda da biste napravili isto, dovoljno je da sami shvatite gdje je višak, a svaki fitness studio i teretana imaju trenera koji će vam rado osmisliti setove vježbi za skidanje kilograma s tih dijelova tijela. Vi se poslije samo trebate marljivo znojiti.

Uz to, ne zaboravite da vježbanje treba biti intenzivno kako biste učinkovito izgarali kalorije. Danas su mjerači otkucaja srca jeftini i dostupni, pa ako ste sam svoj majstor vježbanja ili slijedite upute trenera, potrudite se da vam broj otkucaja srca bude stalno barem iznad 60 posto kapaciteta srca, a oni koji su baš zapeli smršaviti mogu to držati sve do 85 posto, naravno, us lučaju da nemate nikakve srčane probleme. 

Tek će se tada masti topiti kako treba, pa ne zaboravite na ovu korisnu spravicu koja će vam biti bolji saveznik od svih savjeta koje možete dobiti. 

Uz sve ovo, one stvari koje ste do sada obavljali autom, a zapravo niste trebali, obavljajte pješice, pa ako ste uporni i dosljedni, kile će se istopiti. 

22.10.2013. 14:25:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh