« Muškarci
objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec
ZAPAMTITE :)

5 stvari koje rade pravi zavodnici

Nije dovoljno lijepo se srediti, nabaciti osmijeh broj deset i vrtiti runde kao da je kraj svijeta na pomolu, potrebno je puno više od toga

Kako pokazati vještinu zavođenja
Kako pokazati vještinu zavođenja (Shutterstock)

Zavođenje nije tako jednostavno kao što se čini na prvi pogled - ne, nije dovoljno lijepo se srediti, nabaciti osmijeh broj deset i vrtiti runde kao da je kraj svijeta na pomolu, potrebno je puno više od toga.

Naime, istraživanja su pokaala da ćete najučinkovitije povećati strast kod osobe koja vam se sviđa ako uspijete uspostaviti kontakt očima duži od 10 sekundi bez prekida... no kako doći do toga?

Evo 5 pravila uspješnog zavođenja žena, pa vi primjenite...

Fokusiranje - pogled fokusirajte na osobu koja vam se sviđa kako bi postala svjesna da je primjećujete, pa malo šarajte uokolo i opet vratite pogled na nju... to znači da ste odabrali baš nju od svih u prostoriji.

Namigivanje - ako to spojite s laganim smiješkom, sve je odmah jasno...

Kontakt duži od četiri i pol sekunde - uobičajeno trošimo tri sekunde na skeniranje nečijeg lica, no ako dođete do 10 sekundi kontakta očima, ili ćete se gadno posvađati ili ćete završiti u krevetu, jer kontakt očima duži od četiri i pol sekunde aktivira živčani sustav, podiže broj otkucaja srca i stimulira izlučivanje hormona... dalje shvaćate i sami

Treptanje - trepćemo češće ako nam je netko privlačan, pa ćemo po tome moći shvatiti i jesmo li i mi njoj privlačni.

Vidokrug - ovisi o tome što zapravo radimo, jer u komunikaciji sa strancem ili na poslovnom razgovoru gledamo obično vrh nosa, kod prijatelja se to širi na nos, oči i usta, dok je kod osoba koje nam se sviđaju otišao i do grudi ili dolje... znate gdje.

09.04.2017. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh