« Muškarci
objavljeno prije 5 godina i 7 mjeseci
IZBJEGNITE IH :)

5 najčešćih muških pogrešaka na prvom spoju

Vrijedi se prisjetiti nekoliko pogrešaka odnosno neprimjenjivanja gentlemanskog ponašanja koje mnogi vole zaboraviti

Kako NE zabrljati :)
Kako NE zabrljati :) (Arhiva)
Više o

prvi spoj

,

muškarci

,

pogreške

Muškarci vole prve spojeve, naročito zbog toga što se mogu poovno "izmisliti" i predstaviti u boljem svjetlu nego prvi put... no, kad smo već kod toga, vrijedi se prisjetiti nekoliko pogrešaka odnosno neprimjenjivanja gentlemanskog ponašanja koje mnogi vole zaboraviti.

Mnogi klinci današnjice ih čak namjerno izbjegavaju jer su to neke old school metode njihovih predaka. Kad pak dođu u ozbiljnije godine i kad dođu, kako se ono veli, pameti shvatit će koliko su bili u krivu i shvatit će zašto su ono izgubili ljubav svog života te plakati i tugovali tjednima. A sve zbog toga što nisu htjeli biti gospoda, gentlemani na tom prvom izlasku. Dame to vole i žele od nas.

Ne dolaze na vrijeme

Svi to znamo i skoro svi želimo doći na vrijeme. No, sad je vrijeme da se to doista i dokaže. Ako je sastanak u 20 sati, onda se pojaviš na lokaciji u 19:58. Ne u 19:30 i ne u 20:10 sati. Prva impresija je iznimno bitna, a ako je ona u smjeru kašnjenja, nedolaska na vrijeme, ne poštivanja tuđeg vremena onda je taj izlazak već na samom početku krenuo u krivom smjeru.Naravno uvijek postoje valjani i opravdani razlozi zašto kasnite.

Bitno je ili uputiti kratki poziv ili samo kratku SMS poruku s isprikom da ćete malo kasniti, a kad se nađete onda ste dužni svojoj dami s kojom izlazite i koja je ovdje zbog vas ispričati zašto kasnite.

Svih pet pogrešaka pročitajte na portalu Gentleman.hr

21.09.2018. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh