« Muškarci
objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci
HMMM

5 loših muških navika koje trebate odmah promijeniti

Ili zaista samo prljamo stan, smrde nam noge, ne spremamo za sobom - ili su jednostavno oni dani u mjesecu kada smo krivi za sve zlo na ovome svijetu...

Što svaki muškarac mora promijeniti u svom ponašanju
Što svaki muškarac mora promijeniti u svom ponašanju (Shutterstock)
Više o

muškarci

,

loše navike

Muškarci su vrlo često oličenje svih negativnih navika u zajedničkom životu i vrlo često su krivi za sve ono "ogavno" u domaćinstvu. Ili zaista samo prljamo stan, smrde nam noge, ne spremamo za sobom - ili su jednostavno oni dani u mjesecu kada smo krivi za sve zlo na ovome svijetu.

Ali, nemojmo se zavaravati. Ima ružnih navika za koje smo krivi i za koje s razlogom slušamo kritike.

No, s druge strane, zar žene ne grizu nokte, zar one ne kopaju nos, ne puštaju vjetrove, ne podriguju? Mislite da vaša djevojka to ne radi? Radi, ali zna i kako to prikriti i pritom ostati ljupka.

Grize nokte na rukama, ili još gore, na nogama!

Nećemo sad tvrditi da je ovo ružna navika posebno rezervirana za muškarce, jer i moja žena to radi, i mnoge druge, a mene kao muškarca to iznimno frustrira. Mogu samo zamisliti kako je ženama kada njihovi muškarci grizu nokte i ostavljaju ih posvuda po stanu. Budite muško pa barem pojedite taj nokat.

Uglavnom, pokušajte se riješiti te ružne navike, potražite gdje je izvor toga. Vrlo je vjerojatno dolazi još iz djetinjstva. A kad smo već kod djece, nekad, a da ne bi stavljali prste u usta i grizli nokte ili zanokticu, stariji bi premazivali djeci prste limunom, a ponekad i znatno gorim stvarima, kako bi ih djeca prestala stavljati u usta.

Sve loše navike pročitajte na portalu Gentleman.hr

25.10.2017. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh