« Muškarci
objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci
GRRR

4 razloga zašto bi mogli (morali) obrijati bradu

Evo nekih razloga zbog kojih bi vaša brada, ako se nađete u toj situaciji, mogla zauvijek reći zbogom druže

Ako baš stvarno morate...
Ako baš stvarno morate... (FreeDigitalPhotos)
Više o

brijanje

,

razlozi

,

brada

Brijanje brade pravim ljubiteljima dlaka na licu čini se kao svetogrđe, pa iako naši prijatelji na portalu Gentleman.hr to ne potiču, jednako tako i podržavaju i sve one koji su se odlučili na brijanje brade, pružaju im utjehu, toplu riječ podrške, ali radei nešto vrlo važno - dozvoljavaju im da s vremena na vrijeme dodirnu njiohove ponosite i u slobodnom svijetu odrasle brade.

No, nisu svi toliki sretnici, pa evo nekih razloga zbog kojih bi vaša brada, ako se nađete u toj situaciji, mogla zauvijek reći zbogom druže.

Vaš partner, životni partner ne odobrava bradu

Jedan od glavnih razloga zašto bradonje briju bradu je ulazak u ozbiljnu vezu i zahtjev životnog partnera da to obrije. On ili ona jednostavno ne odobravaju nošenje brade iz raznih razloga. Kod nekih nema ni mogućnosti pronalaženja zajedničkog jezika te se dogodi i ona odlučujuća - ja ili brada?!

Gospodo, ako bi vas netko napustio i ovime zaprijetio samo iz razloga jer imate bradu, onda je svakako na vama odluka da razmislite o napuštanju takve osobe. Danas brada, a što je na redu sutra?

Iako svatko ima pravo raditi sa svojim lice ono što ga je volja, većina će bradonja pokleknuti, obrijati bradu zbog mira u kući i pomalo posramljeno šetati svijetom uz samouvjeravanje da je tako bolje i da su ravnopravno sudjelovali u odluci. Ok, jesu, ona je govorila, on je brijao.

Sve razloge za ovakav tužan kraj vaše brade pročitajte na portalu Gentleman.hr

08.09.2017. 18:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh