Metro-portal.hr

objavljeno 08.09.2017. 18:01:00
GRRR

4 razloga zašto bi mogli (morali) obrijati bradu

Evo nekih razloga zbog kojih bi vaša brada, ako se nađete u toj situaciji, mogla zauvijek reći zbogom druže

Ako baš stvarno morate...
Ako baš stvarno morate... (FreeDigitalPhotos)

Brijanje brade pravim ljubiteljima dlaka na licu čini se kao svetogrđe, pa iako naši prijatelji na portalu Gentleman.hr to ne potiču, jednako tako i podržavaju i sve one koji su se odlučili na brijanje brade, pružaju im utjehu, toplu riječ podrške, ali radei nešto vrlo važno - dozvoljavaju im da s vremena na vrijeme dodirnu njiohove ponosite i u slobodnom svijetu odrasle brade.

No, nisu svi toliki sretnici, pa evo nekih razloga zbog kojih bi vaša brada, ako se nađete u toj situaciji, mogla zauvijek reći zbogom druže.

Vaš partner, životni partner ne odobrava bradu

Jedan od glavnih razloga zašto bradonje briju bradu je ulazak u ozbiljnu vezu i zahtjev životnog partnera da to obrije. On ili ona jednostavno ne odobravaju nošenje brade iz raznih razloga. Kod nekih nema ni mogućnosti pronalaženja zajedničkog jezika te se dogodi i ona odlučujuća - ja ili brada?!

Gospodo, ako bi vas netko napustio i ovime zaprijetio samo iz razloga jer imate bradu, onda je svakako na vama odluka da razmislite o napuštanju takve osobe. Danas brada, a što je na redu sutra?

Iako svatko ima pravo raditi sa svojim lice ono što ga je volja, većina će bradonja pokleknuti, obrijati bradu zbog mira u kući i pomalo posramljeno šetati svijetom uz samouvjeravanje da je tako bolje i da su ravnopravno sudjelovali u odluci. Ok, jesu, ona je govorila, on je brijao.

Sve razloge za ovakav tužan kraj vaše brade pročitajte na portalu Gentleman.hr

08.09.2017. 18:01:00
http://metro-portal.hr/4-razloga-zasto-bi-mogli-morali-obrijati-bradu/107210/