« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca
PRIPAZITE

3 znaka da vas se ona sprema prevariti

Nakon višegodišnjih ispitivanja i anketiranja stručnaci su došli do tri zajednička faktora koji mogu ukazati na mogućnost da bi vaša draga mogla odlučiti početi šarati unaokolo

Prepoznajte znakove na vrijeme ...
Prepoznajte znakove na vrijeme ... (Arhiva)
Više o

znakovi nevjere

,

razlozi

,

ženska nevjera

Znakovi nevjere ponekad su vrlo suptilni i nije ih lako primjetiti, no tada je već obično kasno - nevjera se dogodila ili se upravo događa, a vama lagano rastu rogovi na glavi ...

Kako je nevjera je jedan od glavnih razloga za razvod braka, da vidimo i zaključke o tome zašto se žene odlučuju na preljub. 

>> Što potiče žene na nevjeru >>

Jedan od očitih znakova je nemogućnost rješavanja konflikata. Stvar je jednostavna - kad nema kvalitetne komunikacije, problemi se uglavnom ne rješavaju što žene nevjerojatno frustrira i tjera ih na traženje novih mogućnosti.

>> Znakovi koji će vam otkriti da vas ONA vara >>

Možda i najvažniji razlog je premalo kvalitetnog vremena zajedno, što je vrlo česta pritužba žena na život s bračnim partnerom. Ukoliko je muž obuzet karijerom ili prijateljima, žena se osjeća zanemareno, misli da nije prioritet svom partneru i počinje tražiti osjećaj da je željena negdje drugdje.

>> Najčešći razlozi ženske nevjere >>

Treći, također vrlo jasan i važan znak je - nedostatak pažnje. Intimnost je ono za čim žene žude, a kada je nema, žena se osjeća nevoljenom i najčešće če potražiti pažnju kod drugog muškarca. 

Stoga, razmislite malo o ovome, ako se pronađete u dva od tri ... spašavajte što se spasiti dade odmah!

27.02.2016. 20:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh