« Muškarci
objavljeno prije 8 mjeseci i 27 dana
SRAM IH BILO :)

3 ženske tajne koje muškarci uvijek izlanu frendovima

Gotovo svaki muškarac rado će s prijateljima podijeliti stvari zbog kojih bi se njegovoj dragoj digla kosa na glavi...

Da, rekao je to...
Da, rekao je to... (Dreamstime)
Više o

muškarci

,

tajne

,

tračevi

Muškarce prati glas da čuvaju tajne bolje od žena, no to jednostavno nije istina - gotovo svaki muškarac rado će s prijateljima podijeliti stvari zbog kojih bi se njegovoj dragoj digla kosa na glavi... a evo koje tri će jednostavno uvijek izlanuti:

Depiliranje brkova - svi mi želimo da muškarci misle kako se budimo savršene pa bi bilo bolje da ovakve stvari ostanu između četiri zida. Međutim, muškarcima su i nakon nekoliko godina zajedničkog života takve situacije dovoljno zanimljive da bi ih podijelili s prijateljima.

Seks - bez obzira na to jeste li zajedno tri dana ili tri godine, muškarci vole barem natuknuti kako im se baš jučer posrećilo. Iako ovakve stvari ženama itekako smetaju, morate znati kako su ovakvi razgovori vrlo česta tema muškog društva. Oni to ne čine kako bi vas ponizili,već kako bi se razmetali svojom muškošću

Svađe - nije lijepo kada znate da vaš muškarac samo par sati nakon žestokog okršaja prijateljima prepričava svoje gledište cijelog događaja, ali budite iskrene - i vi to radite. Svakome je ponekad potrebno rame za plakanje, tako da nema ništa loše u jadanju bliskim prijateljima.

29.11.2018. 21:37:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh