« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 7 godina i 3 mjeseca
SAVJETI

3 savjeta za uspješnu dijetu

Donijeli ste odluku da je vrijeme za skidanje viška kilograma i krenuli... no, jeste li to napravili na način koji će biti stvarno učinkovit?

Jeste li sigurni da ćete uspjeti?
Jeste li sigurni da ćete uspjeti? (FreeDigitalPhotos)
Više o

dijeta

,

mršavljenje

,

novogodišnje odluke

,

skidanje kilograma

Skidanje viška kilograma jedna je od najčešćih novogodišnjih odluka, no većina ljudi do sada je već odustala i prepustila se zimskoj apatiji - a sve zbog ove tri kardinalne pogreške koje su napravili!

Dakle, za početak, postavite dostižne ciljeve - ako želite u prvom mjesecu izgubiti deset kilograma, vjerujte da vam to neće poći za rukom i da je cilj i više nego nerealan, stoga, krenite korak po korak - tri kilograma mjesečno je dostižno bez problema.

Drugo, napravite plan - plan prehrane treba biti barem tjedan dana unaprijed kako biste mogli nabaviti sve potrebne namirnice i znali točno što ćete jesti svaki dan, a uz to je važno i vježbanje u kojem nema muljanja - što ste zapisali, to i napravite.

Za kraj, nemojte reći nikome - ako sve napravite kako treba, niti vaši bližnji neće vas provaliti i moći ćete u miru raditi svoj posao, prema svome planu i ritmu koji vam odgovara, bez da vas netko svaki dan pita - kako ide dijeta?

Ako sve napravite kako smo napisali, šanse za uspjeh su nemjerljivo veće, pa isprobajte - ništa vas ne košta.

20.01.2017. 13:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh