Metro-portal.hr

objavljeno 20.01.2017. 13:01:00
SAVJETI

3 savjeta za uspješnu dijetu

Donijeli ste odluku da je vrijeme za skidanje viška kilograma i krenuli... no, jeste li to napravili na način koji će biti stvarno učinkovit?

Jeste li sigurni da ćete uspjeti?
Jeste li sigurni da ćete uspjeti? (FreeDigitalPhotos)

Skidanje viška kilograma jedna je od najčešćih novogodišnjih odluka, no većina ljudi do sada je već odustala i prepustila se zimskoj apatiji - a sve zbog ove tri kardinalne pogreške koje su napravili!

Dakle, za početak, postavite dostižne ciljeve - ako želite u prvom mjesecu izgubiti deset kilograma, vjerujte da vam to neće poći za rukom i da je cilj i više nego nerealan, stoga, krenite korak po korak - tri kilograma mjesečno je dostižno bez problema.

Drugo, napravite plan - plan prehrane treba biti barem tjedan dana unaprijed kako biste mogli nabaviti sve potrebne namirnice i znali točno što ćete jesti svaki dan, a uz to je važno i vježbanje u kojem nema muljanja - što ste zapisali, to i napravite.

Za kraj, nemojte reći nikome - ako sve napravite kako treba, niti vaši bližnji neće vas provaliti i moći ćete u miru raditi svoj posao, prema svome planu i ritmu koji vam odgovara, bez da vas netko svaki dan pita - kako ide dijeta?

Ako sve napravite kako smo napisali, šanse za uspjeh su nemjerljivo veće, pa isprobajte - ništa vas ne košta.

20.01.2017. 13:01:00
http://metro-portal.hr/3-savjeta-za-uspjesnu-dijetu/102602/